Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:53  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Cap de setmana extraordinari a la Polivalent

  • El Mag Lari i Jose Luís Calero a la Polivalent

    El Mag Lari i Jose Luís Calero a la Polivalent

31/1/2023

El Mag Lari torna a Montmeló amb l'estrena del seu nou espectacle, "Strafalari" i el monologuista José Luís Calero presenta el show "Vivir así es morir de humor".

Aquest dissabte 4 de febrer, torna el Mag Lari a la Sala Polivalent, un espai que coneix molt bé, ja que ell és l'artista que va apadrinar la sala quan aquesta es va obrir al públic. A més, el conegut mag ha fet residència en diferents ocasions a la sala i va presentar en exclusiva la seva vessant de pintor, ambl'exposició "God of Pop" en el museu de Montmeló ara fa poc més d'un any.

Però per moltes vegades que visiti Montmeló, el públic torna a omplir la sala per veure´l. Ara amb més raó, ja que en aquesta ocasió presenta per primera vegada el seu últim espectacle "Strafalari". És l'estrena oficial, i per això l'equip de producció de l'espectacle, encapçalat pel mateix Lari, ja fa uns dies que preparen aquest nou show que comptarà, com sempre, amb la professionalitat del Mag Lari i amb el seu característic humor que fa d'ell un dels principals artistes del panorama cultural català i espanyol.

Les grades de la Sala Polivalent estaran plenes de nou i ja fa dies que les entrades per veure al tan estimat Mag Lari estan exhaurides. Ben segur que l'estrena de l'espectacle "Strafalari" serà tot un èxit.

D'una altra banda, el diumenge 5, a les 6 de la tarda l'humorista andalús José Luís Calero, presentarà a Montmeló l'espectacle de monòlegs "Vivir así es morir de humor". Calero és molt conegut especialment a Andalusia per les seves intervencions a Canal Sur i en altres mitjans radiofònics. Compta amb més d'un milió de seguidors a les xarxes socials i és a més un dels monologuistes del "Club de la Comedia" i ha intervingut a la sèrie "Lo que se avecina".

L'espectacle que presenta a la Polivalent està ple d'humor i d'escenes quotidianes que identificarà a l'espectador constantment amb les històries que explica. Positivisme i molta ironia són les claus d'aquest show, especialment recomanat per major de 18 anys. Les entrades les podreu adquirir a la plataforma www.atrapalo.com

 Data de modificació: 01/02/2023 13:00:30