Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:17  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Anem de Concert amb l'Escola de Música

  • Flamenkat EMM

    Flamenkat EMM

27/1/2023

L’escola de música aquest curs recupera l’activitat Anem de concert amb dues propostes: Flamenkat al Palau de la música i Els colors del metall a l’Auditori de Barcelona.

 

L’objectiu d’aquestes propostes és fomentar la cultura, que l’alumnat no només aprengui música fent-ne, sinó que també ho faci escoltant-ne i gaudint dels concerts. D’altra banda també es busca enfortir els vincles entre alumnes i famílies.

 

El passat diumenge 22 de gener, alumnes d’aula virtual amb les seves famílies, van a anar al Palau de la Música a l’espectacle Flamenkat. Van gaudir d’un concert-espectacle de gran contrast visual i sonor, alhora que van poder admirar la bellesa de l’arquitectura de l’emblemàtic Palau de la Música (declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO).

 

I el dissabte 18 de març, l’alumnat de 3 a 6 anys amb les seves famílies, aniran a l’Auditori de Barcelona al concert “Els colors del metall”. Aquesta vegada, el concert també està obert a famílies del poble que vulguin apuntar-se a la sortida, sense que sigui necessari ser-ne alumne, amb la finalitat d’obrir més al poble l’activitat de l’escola de música i donar-la a conèixer.

 

Per apuntar-se es podrà fer:

 

  • trucant a secretaria de l’escola de música de dilluns a divendres de 16h a 21h, telèfon 93572 16 63,  
  • omplint el formulari que trobareu a la web de l’ajuntament i de l’escola de música.

 

Cal dir que en aquests concerts es gaudeix d’un descompte per a grups per a fomentar la participació. Esperem que la música arribi a més famílies i ens ajudi a tots plegats a ser feliços i millors persones.Data de modificació: 27/01/2023 10:47:49