Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:24  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

"Montmeló Sona" torna a classe amb una taula rodona amb les directores dels centres educatius de Montmeló

  • "Montmeló Sona" torna a classe

    "Montmeló Sona" torna a classe

9/9/2022

Avui divendres 9 de setembre de 2022 publiquem un nou pòdcast del "Montmeló Sona", el magazín informatiu de Ràdio Montmeló. Una vegada ja han passat les vacances d'estiu comencem nou curs amb les piles ben carregades igual que els infants i joves estudiants de Montmeló. I per això ens espera un programa ben educatiu!

Aquesta nova temporada del Montmeló Sona arriba amb noves col·laboracions. La Carla Ramos està duent a terme tasques de periodisme en altres mitjans de comunicació i l'equip del Montmeló Sona compta a partir d'avui amb la col·laboració de l'Olga Corominas.

Aquest és el sumari dels continguts que podeu sentir en el pòdcast d'avui:

  • Iniciem el Montmeló sona amb el nostre davantal que, com no podia ser d'una altra manera, avui tractarà sobre la Diada Nacional de Catalunya.
  • Seguirem amb el bloc informatiu Crònica. Avui us avancem que tindrem molta informació sobre les inscripcions als diferents cursos i tallers dels centres i equipaments municipals de Montmeló.
  • A la segona part del bloc informatiu tindrem una àmplia agenda d'activitats per aquest cap de setmana i els set dies vinents.
  • Passarem al bloc d'entrevistes, dirigit per la companya Lola Robles. Avui comptarem amb una taula rodona amb presència de 5 dones. Parlarem de l'ensenyament a Montmeló i de l'inici d'aquest nou curs escolar. Això ho farem amb la presència de les directores dels dos centres escolars de primària, de l'escola bressol la Fireta, de l'escola de Música i de l'Escola d'Adults.
  • Després d'aquest nodrit grup femení, passarem a parlar de la nova temporada de ràdio que encetem. I ho farem amb els presentadors dels diferents pòdcast que conformaran la graella de Ràdio Montmeló. També us informarem de tots els projectes que tenim en portes i que molts d'ells s'iniciaran de manera imminent


I amb tot això arribarem al final del programa. Esperem que us agradi el contingut d'aquest no Montmeló Sona.

Ja sabeu, ens podeu escoltar a través de les diferents plataformes i xarxes socials d'Internet, o bé al web i l'App de l'emissora: www.radiomontmelo.cat

 Data de modificació: 09/09/2022 15:16:27