Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:00  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Montmeló balla per la igualtat

  • Montmeló balla per la igualtat

    Montmeló balla per la igualtat

8/3/2022

Arriba el mes de març i arriba el Dia Internacional de les Dones. Des de la regidoria d'Igualtat i Feminisme estan preparant diversos actes pel dia 8 de març que tindran lloc a la tarda a la plaça de la Vila. Si plou, aquestes activitats es realitzaran a la Sala Polivalent

Els nombrosos actes al voltant de les dones i la igualtat es van iniciar ahir dia 3 amb una apassionant xerrada sobre el paper de les dones a la societat islàmica.

Sota el lema "Ens Movem pel 8M" ens proposen un repte col·lectiu. Un repte per celebrar que ens podem tornar a retrobar als carrers, un repte per mostrar que juntes som més, més fortes, més lliures.

 

Amb la col·laboració de l'Olga de For Dance Center ens proposen una coreografia per poder ballar dimarts 8 de març. Et sumes al repte? Si vols conèixer aquesta coreografia per poder-la assajar, trobaràs el vídeo al canal de Youtube de l'Ajuntament o descarregant el codi QR adjunt a la imatge.

 

 

Els infants i les persones usuàries de l'Escola Esportiva de Montmeló ja s'han sumat al repte de la Coreografia de "Ay, mamá". Aquí els teniu! Us animem a participar-hi!

 

 

Des de Ràdio Montmeló, el programa Montmeló Sona, eha preparat un especial un 8M per donar-vos a conèixer tots aquests actes i la feina que s'ha estat fent per commemorar aquest dia.Data de modificació: 08/03/2022 14:49:11