Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:02  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Abracem la igualtat

  • Abracem la igualtat

    Abracem la igualtat

  • Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat

    Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat

8/3/2021

Amb aquest títol, les dones d'ADMI (Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat), s'han sumat a les activitats commemoratives del 8M, amb una iniciativa molt original que ha consistit a vestir de lila els arbres del centre de la Vila.

Aquest diumenge 7 de març, els arbres del carrer Major s'han vestit de color violeta i han lluït missatges i eslògans feministes, durant unes hores. A partir de les 12 del migdia, un grup representatius de dones del municipi, capitanejades per les representants d'ADMI, han volgut reivindicar els drets de les dones i fer sentir la seva veu, com a acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones.

L'Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat es va constituir ara fa 5 anys i és una entitat que té per objectiu fomentar la participació de les dones del nostre municipi, conscienciar la població, per tal de poder exposar obertament les discriminacions i violències socials que pateixen les dones i promoure valors i conductes d'igualtat per fer un municipi sense subordinacions de gènere.

Durant aquest temps ADMI ha organitzat actes, xerrades, tallers, sortides, trobades, espais de relació, i diferents activitats reivindicatives per donar a conèixer les necessitats de les dones i les desigualtats existents.

 Data de modificació: 08/03/2021 19:55:15