Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:05  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Música de dones, interpretada per dones

  • Música de dones interpretada per dones

    Música de dones interpretada per dones

12/3/2021

L'Escola Municipal de Música de Montmeló també s'uneix a participar activament en els actes commemoratius del 8M fent el que millor saben: música.

En aquesta ocasió l'activitat durarà una setmana i cada dia ens oferiran un vídeo de música de dones interpretada per dones. Les professores i alumnes de l'Escola de Música de diferents instruments (violoncel, piano, violí i guitarra) realitzaran versions i interpretacions de temes compostos per dones i interpretats i coreografiats per les alumnes i professores conjuntament.

Amb aquesta activitat l'Escola Municipal de Música de Montmeló demostra una vegada més el seu compromís social i la bona feina educativa que al llarg d'aquests anys estan portant a terme amb els infants i joves de Montmeló.

L'escola de Música ha aprofitat també aquesta iniciativa per posar en marxa el seu canal d'Instagram i d'aquesta manera tenir una presència activa a les xarxes socials. De dilluns a divendres, en el canal de Youtube de l'Escola de Música, es podran visualitzar cadascun d'aquests cinc vídeos.

 

 

DILLUNS 8 DE MARÇ

 

Avui us presentem el primer capítol de vídeos de "Música de dones, interpretada per dones". Es tracta de la versió del tema "New rules" de Dua Lipa interpretat per la professora Marta Perna i les alumnes de la classe de violoncel. El resultat final és excel·lent. Us convidem a gaudir d'aquesta peça i us emplacem durant tota la setmana a veure i escoltar cada dia un nou tema.

 

 

 

DIMARTS 9 DE MARÇ

 

El segon capítol de "Música de dones, interpretada per dones" ens ofereix tres temes dividits en dues parts. En primer lloc, Teres Ribas, professora de piano, interpretarà dos "boleros" força coneguts que van ser compostos per dones: "Bésame mucho" de Consuelo Velázquez i "Te quiero dijiste" de Maria Grever.

 

 

La segona part d'avui té com a protagonista a dues alumnes de classe de piano que interpreten el tem "Jim along Josi" de Kathy Blackwell.

 

 

 

DIMECRES 10 DE MARÇ

 

Aquest tercer capítol de "Música de dones, interpretada per dones" compta amb un programa de 2 temes ben coneguts de cantants ben conegudes, interpretats per alumnes de la classe de guitarra. Es tracta de la versió del tema "Havana" de Camila Cabello i de la versió del tema d'Amy Winehouse "You know i'm no good".

 

 

 

DIJOUS 11 DE MARÇ

 

El quart capítol de "Música de dones, interpretada per dones" té com a protagonista el piano. Montse Trisan, directora de l'Escola Municipal de Música realitza una versió del tema Neverland, de la compositora Suzanne Ciani.

 

 

 

DIVENDRES 12 DE MARÇ

 

Arribem a l'últim capítol de "Música de dones, interpretada per dones". Avui torna a ser el violoncel el protagonista. Dues alumnes de cel·lo interpretaran "A quien le importa" d'Alaska. I demà dissabte tindrem el vídeo sencer i editat dels cinc dies de Música de dones, interpretada per dones de l'Escola Municipal de Música de Montmeló.

 Data de modificació: 12/03/2021 14:57:10