Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:17  |  23/09/2021

Data i hora oficial

El temps

X edició de la Firastocks

  • X Firastocks

    X Firastocks

  • X Firastocks

    X Firastocks

5/10/2008

Aquest diumenge va tenir lloc la desena edició de la Firastocks de Montmeló. Vint-i-vuit grans taules van omplir la plaça de la Quintana amb tots els estocs de la temporada anterior a preus rebaixats.

Roba de tot tipus, calçat, vi i cava, flors, objectes de decoració, quadres i marcs, pel•lícules i música són alguns exemples de tot el que van poder comprar la gran quantitat de gent que s’hi va acostar diumenge al matí. A cada edició del Firastocks es superar el nombre de persones que no deixen escapar l’oportunitat d’emportar-se a bon preu tot allò que necessitin.

A més de les parades, també hi va haver fil musical i un inflable infantil durant tot el matí, i com a sorpresa, hi va haver una exhibició del Centre de Dansa.

La Firastocks està organitzada per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Montmeló, que ja fa cinc anys que prepara aquesta fira dues vegades a l’any, sempre després del període de vacances. En aquesta desena edició, s’ha incrementat un 40% el nombre de parades respecte l’edició anterior i els organitzadors valoren molt positivament el resultat.

La propera Firastocks serà el primer cap de setmana de març.