Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:21  |  23/09/2021

Data i hora oficial

El temps

La televisió de l’àrea de Mollet no emetrà fins a finals de l’any 2009

3/10/2008

Noticia publicada a El 9 Nou, divendres 3 d’octubre de 2008 (pàg. 13)

 

L’horitzó per a les emissions del canal de Televisió Digital Terrestre (TDT) de l’àrea de Mollet, Vallès Visió, s’allunya més enllà de les previsions inicials que fixaven els primeres mesos de 2009. El president del Consorci Teledigital Mollet, Josep Monràs, ha admès que encara hi ha incertesa pel que fa a la data d’emissió. “Depenem de la Generalitat perquè faci les oportunes gestions del múltiplex de la comarca, i si tot va com diuen, preveiem emetre a finals de 2009”.

 

Monràs ha matisat que la seva voluntat és emetre molt abans, però ha culpat la Generalitat de no procurar que els quatre canals del múltiplex comarcal, els dos públics i els dos privats, no tinguin el senyal a punt.

 

En una sessió plenària del consorci, aquest dilluns, amb representants dels nou municipis que formen l’ens (Mollet, Parets, La Llagosta, Montmeló, Montornès, Sant Fost, Martorelles, Vilanova i Vallromanes) es va aprovar un pressupost de 437.408 euros per a l’any que ve. Cada ajuntament hi ha fet aportacions en funció de la població, amb un increment del 20% respecte de l’últim pressupost. La quantitat es destinarà, en gran part, a les instal•lacions que Vallès Visió tindrà al centre de serveis el Lledoner, al barri de Plana Lledó de Mollet que costa un milió d’euros i que es finançarà amb un sistema de rènting amb aportacions anuals de 300.000 euros. El pressupost de 2009 tindrà una aportació extra dels diners que no s’han gastat el 2008.

 

Els continguts de la programació no es coneixen encara. Segons Monràs, en els propers mesos hi haurà una proposta de la gerència que “s’haurà d’analitzar”. L’alcalde avança, però que el criteri és fer producció externa, i obrir un concurs públic a principi de l’any que ve.