Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:13  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • 25N: Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

  25 de novembre de 2019

  MANIFEST 25N: DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

  D'uns anys ençà, les violències masclistes, i especialment les violències sexuals, s'han situat al centre de les notícies, les xarxes socials i, fins i tot, de les festes majors dels nostres pobles i ciutats. Aquestes violències contra les dones, tradicionalment invisibilitzades, han sigut exposades públicament per les seves supervivents per denunciar un sistema patriarcal que ens oprimeix, ens silencia i ens mata. S'ha posat en evidència que el problema no són els espais públics, els locals...

 • 25N 2019 a Montmeló

  25 de novembre de 2019

  25N, UNA DATA PER REIVINDICAR I PER RECORDAR

  Cal seguir treballant conjuntament i coordinadament amb la implicació de totes les administracions i agents socials per erradicar totes les violències masclistes i reparar les supervivents.

 • 8 de març: concentració feminista a la plaça de la vila

  12 de març de 2019

  MONTMELÓ ALÇA LA VEU PER UNA SOCIETAT MÉS IGUALITÀRIA

  L’Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat (ADMI) i l’Ajuntament van llegir el passat 8 de març. el manifest per reivindicar els drets de les dones en tots els àmbits de la societat i lluitar contra la violència masclista.

 • 8 de Març: vives, lliures, unides per la igualtat

  7 de març de 2019

  CONCENTRACIÓ FEMINISTA DEMÀ 8 DE MARÇ A LA PLAÇA DE LA VILA

  L'Ajuntament de Montmeló i l'Associació ADMI, s'adhereixen a les concentracions i accions reivindicatives que es duran a terme durant tota la jornada del 8 de març.

  Per això han convocat una concentració feminista a les 12 hores, a la plaça de la Vila de Montmeló, per a demà 8 de març. Durant aquesta concentració es realitzarà la lectura de dos manifestos feministes.

 • Sardanes, calçots i firastocks

  7 de març de 2019

  ARRIBA EL "DIUMENGE GRAN D'HIVERN" A MONTMELÓ

  Per aquest proper diumenge, dia 10 de març, s'han programat tot un seguit d'activitats lúdiques i tradicionals, destinades a tot tipus de públic, que tindran com a escenari la plaça de la Quintana.

 • 6 de març de 2019

  ÚLTIMS DIES PER ADQUIRIR LES ENTRADES DE MULÏER

  Cinc dones, dansa sobre xanques,  emocions I poesia visual, això és Mulïer, un escel·lent espectacle que ja va obtenir el  premi MAX al millor espectacle de carrer i a la millor composició musical l'any 2017.
   
  Mulïer és una exploració de la identitat femenina en forma d'espectacle de dansa sobre xanques, interpretat per cinc ballarines de la companyia Maduixa Teatre que investiguen els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviemnt i la poesia o la força i les emocions.

 • Guia de lectura de la història de les dones i del feminisme

  5 de març de 2019

  GUIA DE LECTURA DE LA HISTÒRIA DE LES DONES I DEL FEMINISME

  El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca (Institut Català de les Dones) us presenta una selecció de recursos documentals que comprèn una mostra representativa de referències bàsiques i actuals sobre la història de les dones i els feminismes.

 • Les dones a Catalunya 2019

  4 de març de 2019

  DOSSIER ESTADÍSTIC SOBRE LA SITUACIÓ DE LES DONES A CATALUNYA

  'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, posa a disposició de la ciutadania el dossier estadístic “Les dones a Catalunya 2019”, elaborat per l’Observatori de la Igualtat de Gènere amb els principals i més actuals indicadors sobre desigualtats de gènere en el món laboral, els mitjans de comunicació, la formació, la salut, la representació política, les TIC, l’esport i la cultura.

 • Sala Polivalent La Torreta de Montmeló

  3 de març de 2019

  PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL VEUS DE DONA, DIUMENGE 10 DE MARÇ

  Diumenge dia 10 de març a les 11 hores a la sala Polivalent del centre cultural La Torreta, coincidint amb els actes de commemoració del 8 de Març, es farà la presentació del documental Veus de Dona. 
   
  L'Ajuntament de Montmeló està compromès amb la recuperació de la seva memòria històrica a través de la seva ciutadania. Fins avui s'han realitzat 3 documentals que sota el títol comú de La memòria del temps, han parlat sobre la transformació urbana, sobre cultura i tradicions i...

 • Som aquí, som 8 de març

  2 de març de 2019

  SOM AQUÍ, SOM 8 DE MARÇ

  Les noves mesures que impulsa l’organisme de la Generalitat de Catalunya que dona impuls a les polítiques públiques en favor de la igualtat efectiva de dones i homes i per l’erradicació de la violència masclista estan incloses en el Pla estratègic de Polítiques d’Igualtat de Gènere 2019-2022.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA