Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:23  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • Juliol Jove a Montmeló

  14 de juliol de 2022

  Oferta d'activitats joves d'estiu per aquest cap de setmana: cinema a la fresca i futbol sala

  L'Estació Jove continua amb el seu cicle d'activitats d'estiu i organitza una sessió de cinema a la fresca a l'amfiteatre de l'Estació per aquest dissabte 16 de juliol a les 20 hores.

 • Festa de l'Esport 2022: foto de grup dels equips i persones guardonades

  14 de juliol de 2022

  La Festa de l’Esport premia les persones i entitats esportives de Montmeló que han aconseguit títols durant la temporada 2021-2022

  La Festa de l'Esport que va tenir lloc divendres passat va tenir dues parts ben diferenciades. Per una banda, infants i joves van gaudir d'un vespre de jocs esportius repartits per diferents espais del camp de futbol.

  Jocs d'estratègia, partidets de futbol i bàsquets i xuts a porteria amb aigua van ser algunes d'aquestes proves. La gent que va participar d'aquesta tarda de jocs, a més de divertir-se, va estat premiades amb una sessió de bany nocturn a les piscines municipals.

 • 10è Circuit de Tapes: Ignasi Manils rep el premi a la millor tapa 2022

  14 de juliol de 2022

  El Circuit de Tapes arriba a la 10a edició amb record de participació

  La 10a edició del Circuit de tapes que es realitza cada any després de Festa Major, demostra que aquesta activitat és ben esperada per la ciutadania que durant quatre dies omple els restaurants que participen en aquest concurs gastronòmic.

 • Recaptats 1.402 € per a projectes humanitaris a Ucraïna durant les activitats de Festa Major

  13 de juliol de 2022

  Noves recaptacions del Voluntariat per Ucraïna

  La Xarxa de Voluntariat per Ucraïna ha ingressat un total de 1.402€ que han estat repartits entre la Creu Roja i a la fundació Save the Children.
   
  Després de l’aportació de més de 5.500 € del mes d’abril com a resultat de la Festa de la Solidaritat que es va celebrar per recollir fons per Ucraïna, la xarxa de voluntariat creada amb aquesta finalitat, han seguit actius per fer noves accions.

 • Nits d'estiu a la Romana. Concert d'àries clàssiques "Amor a Roma"

  13 de juliol de 2022

  Continuen les Nits d'estiu a la Romana amb una degustació de vins DO. Alella

  El cicle d'activitats de juliol de Mons Observans ha arribat al seu equador, amb dues activitats dutes a terme i dues més per fer. La següent serà una degustació de vins aquest dissabte 16 de juliol i, per finalitzar, tindrà lloc el Convivium o soper romà el 23 d'aquest mes.

 • Tallers juliol GG a la G2M

  13 de juliol de 2022

  En marxa els tallers de juliol per a la Gent Gran

  El passat 4 de juliol van començar els tallers de juliol per a la Gent Gran que organitza la mateixa regidoria i que dona continuïtat al projecte d' envelliment actiu que duu a terme l'Ajuntament de Montmeló. Durant el mes de juliol podrem gaudir d'una proposta molt variada i refrescant. Es faran activitats per la salut i la cura personal com: fangoteràpia, salut a l' aigua i jocs de memòria; activitats amb la comunitat amb infants i joves del Casal d'Estiu; activitats artístiques i de relació...

 • Escarbat morrut

  13 de juliol de 2022

  AVÍS: Tractament fitosanitari escarbat morrut de les palmeres

  A partir de les 23 h de dimecres 13 de juliol i fins les 5 h de dijous 14, l'empresa Fitonatur durà a terme el tractament fitosanitari a les palmeres del municipi per tal de combatre l'escarbat morrut de les palmeres, becut vermell o morrut roig (Rhynchophorus ferrugineus).
   
  Les palmeres que seran objecte d'aquesta actuació són les que es troben a la plaça del Mil·lenari, passeig de les Corts Catalanes, plaça Europa, plaça de la Vila i a la ronda del Pedregar.

 • Entrevista a Pere Rodríguez a la publicació "alcaldes.eu"

  12 de juliol de 2022

  Entrevista a Pere Rodríguez a la publicació "alcaldes.eu"

  El passat 11 de juliol va sortir publicat en número 4368 de la revista digital alcaldes.eu on se li feia una entrevista a l'alcalde de Montmeló.

  L'entrevista abasta temes personals i temes municipals i de poble: el circuit, els llocs més importants del poble, la gestió municipal econòmica, geogràfica i social, i les problemàtiques comunes dels alcaldes de la zona.

  Pots llegir i sentir íntegrament l'entrevista a través de la revista www.alcaldes.eu

   
   

 • Sectorial de Cooperació

  11 de juliol de 2022

  Convocatòria oberta per a la concessió de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat de l’any 2022

  Des del 13 de juny i fins el 9 de setembre de 2022 les organitzacions, ong i entitats que desenvolupin projectes de cooperació podran sol·licitar una subvenció pel finançament de projectes i iniciatives de cooperació.
   
  Des del passat 13 de juny organitzacions i associacions poden presentar projectes de cooperació internacional i solidaritat per a rebre una subvenció que els impulsi i ajudi a tirar endavant els seus projectes. Aquesta convocatòria és fruit del conveni signat entre l’Ajuntament...

 • Canal WhatsApp Automatitzat

  11 de juliol de 2022

  Ja estàs donat d'alta al canal de WhatsApp? Guarda el número 677 102 452 i envia un missatge amb la paraula “Hola”

  A través d’aquest número la ciutadania pot comunicar-se amb l'Ajuntament així com informar d’incidències, consultar les notícies municipals, l’agenda d’activitats, les farmàcies i les adreces i telèfons municipals.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA