Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:22  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • La puerta violeta

  25 de novembre de 2020

  "La puerta violeta"

  Cada any les dades sobre la violència masclista són esfereïdores. Malgrat els recursos públics que es destinen per combatre aquesta xacra, la violència masclista es continua cobrant víctimes diàriament, ja que aquesta violència s'exerceix des de molts àmbits: parella, família, treball, escola, etc.

 • Manifest 25N

  25 de novembre de 2020

  Manifest 25N 2020

  Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones
   
  Enguany, fa 60 anys que varen ser assassinades les germanes Mirabal, tres activistes polítiques i membres actives de la resistència. En honor a elles es va establir aquesta data com a Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Des de llavors, no han cessat els esforços de moviments socials, feministes i de tots els àmbits per a eradicar les violències masclistes. També és cert que...

 • Crònica 38 - Novembre 2020

  17 de novembre de 2020

  Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 38' del mes de novembre de 2020

  Editorial: Cap agressió sense resposta
   
  El 25 de novembre va ser declarat Dia Internacional contra la violència envers les dones durant el primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia) l'any 1981. Es va escollir aquest dia per commemorar el violent assassinat de les germanes i activistes polítiques Minerva, Patria i Maria Teresa Mirabal, assassinades el 25 de novembre de 1960 a República Dominicana.

 • Diposita aquí el teu masclisme

  17 de novembre de 2020

  Montmeló convida a la ciutadania a desfer-se de seu masclisme

  Les papereres del municipi s'omplen d'adhesius liles on es convida a la gent a què llencin les idees i prejudicis masclistes. Aquesta campanya de l'Institut Català de la Dona (ICD) és el tret de sortida de les activitats que fins al dia 30 es faran a Montmeló amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

 • Quinzena virtual contra la violència masclista

  16 de novembre de 2020

  Ja està en marxa la quinzena virtual contra la violència masclista

  Del 16 al 30 de novembre s'ha posat en marxa la Setmana virtual contra la violència masclista, amb el títol Cap agressió sense resposta .A la pàgina inicial del web municipal teniu operatiu un baner que us porta a una pàgina "lila" amb tres apartats: 
  Activitats a montmeló: Totes les accions i activitats en línia que es realitzaran entre el 16 i el 30 de novembre a Montmeló. Aquí veuràs l'agenda d'activitats i els diferents enllaços amb els quals podràs a accedir i participar: tallers,...

 • #CapAgressióSenseResposta

  15 de novembre de 2020

  Uneix-te a la campanya “Cap agressió sense resposta” gravant el teu vídeo

  El dia 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, és una jornada reivindicativa. Des de la regidoria de feminisme i igualtat volem donar veu a la ciutadania per parlar de la violència masclista.

 • Horts de Cal Quico

  23 de setembre de 2020

  Oberta una nova convocatòria d'accés als horts urbans de Montmeló

  Durant el mes d'octubre s'obre una nova convocatòria d’accés als horts urbans de Montmeló. La convocatòria estarà oberta indefinidament fins a crear una llista d’espera de mínim 10 persones.

 • Horaris d'estiu dels equipaments municipals

  24 de juliol de 2020

  Horaris d'estiu dels equipaments municipals

  OAC - Oficina d’Atenció Ciutadana: Obert de dilluns a divendres de 8 a 14 h, oac@montmelo.catORGT - Organisme de Gestió Tributària: Obert dilluns, dimecres i divendres amb cita prèvia a les oficines de l'Ajuntament. Tancada  del 10 al 21 d'agostOMIC - Oficina Municipal d’Informació al Consumidor: Obert dimarts i dimecres de 9-12 h. Tancat per vacances del 10 al 31 d'agost.  OLH - Oficina Local d'Habitatge: Tancat del 28 de juliol al 2 de setembre (ambdós inclosos)Pavelló Municipal: Tancat...

 • 8 març: Dia Internacional de les Dones

  5 de març de 2020

  LES ACTIVITATS DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES COMENCEN AMB TEATRE I ACABEN AMB L'HIMNE FEMINISTA

  Montmeló iniciarà les activitats del Dia Internacional de les Dones, dissabte 7 amb la posada en escena de l'obra "Paradisos oceànics". Les activitats es tancaran diumenge 8 al migdia amb la representació coreografiada de l'himne feminista "Un violador en tu camino".

 • Lectura del manifest del 25N

  26 de novembre de 2019

  MONTMELÓ SE SUMA A LES VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA EL 25 DE NOVEMBRE

  Montmeló es va sumar un any més a la memòria de les víctimes de la violència masclista amb un acte a la Sala de la Concòrdia aquest dilluns 25 de novembre. En aquest esdeveniment es va llegir el manifest institucional de 2019 que condemna la violència envers les dones. El manifest va ser llegit per les cinc regidores del consistori municipal.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA