Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:57  |  09/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

RSS 2.0

 • Calendari Fiscal 2023

  2 de febrer de 2023

  Calendari fiscal 2023

  Aquest és el nou calendari fiscal d'impostos i taxes municipals, aprovat pel ple de l'Ajuntament de Montmeló, per l'any 2023:
   

   
  Descarregat el calendari fiscal 2023 en PDF

 • Calendari festes 2023

  2 de febrer de 2023

  El Ple aprova un canvi de Festa Local per aquest 2023

  El Ple celebrat aquest dimarts dia 31 de gener va aprovar una esmena a l’aprovació de les Festes Locals per aquest any 2023.
   
  El ple de juny de l’any passat va proposar com a Festes Locals dilluns de la Segona Pasqua i divendres de Festa Major, és a dir, els dies 29 de maig i 30 de juny.
   
  Donat que les Eleccions Municipals són diumenge 28 de maig i veient que a Barcelona, s’ha escollit com a festa local, el dilluns 5 de juny, es va proposar un canvi de festes locals.

 • Exposició "Montmeló és gran" al Casal de la Gent Gran

  1 de febrer de 2023

  Inaugurada l'exposició "Montmeló és gran" al Casal de la Gent Gran

  La regidoria de Gent Gran inaugura l' exposició: "Montmeló és gran", un homenatge a totes les persones grans del municipi.  L'exposició és un recull fotogràfic del Photocall instal·lat al pavelló municipal d'esports pel dinar homenatge a la persones d' edat de Montmeló, el passat 30 d' octubre. Fotografies divertides acompanyades de textos on les persones assistents van deixar per escrit paraules d'agraïment vers el conjunt d' actes i activitats realitzats durant la Setmana de la Gent...

 • CantaGran 2023

  1 de febrer de 2023

  Gent Gran de Montmeló participa al CantaGran a l'Auditori de Barcelona

  Un grup d'onze cantaires de Montmeló ha participat al CantaGran a l'Auditori de Barcelona que es va celebrar dilluns 30 de gener. Canta Gran és un programa que sorgeix directament de les polítiques de benestar social de l’Ajuntament de Barcelona l’any 2002. Pretén incrementar el rol actiu de la gent gran i que participin plenament a la societat. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a...

 • Ple Ajuntament de Montmeló

  1 de febrer de 2023

  Resolucions del Ple Ordinari del 31 de gener de 2023

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament del 31 de gener de 2023, va comptar amb les següents resolucions:
   
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DELS ACTES DE LES SESSIONS ANTERIORS: Aprovat per unanimitat                      SESSIÓ ORDINÀRIA 29 DE NOVEMBRE DE 2022
                        SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA 21 DE DESEMBRE DE 2022
   
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA
  2.- ESMENA A L'ACORD DE PLE DEL DIA 28 DE JUNY DE 2022 SOBRE L'APROVACIÓ DE LES FESTES LOCALS 2023. Aprovada...

 • El Mag Lari i Jose Luís Calero a la Polivalent

  31 de gener de 2023

  Cap de setmana extraordinari a la Polivalent

  El Mag Lari torna a Montmeló amb l'estrena del seu nou espectacle, "Strafalari" i el monologuista José Luís Calero presenta el show "Vivir así es morir de humor".

 • Horts urbans a Montmeló

  30 de gener de 2023

  Nova convocatòria d'accés als horts urbans de Montmeló

  A partir del dia 1 de febrer de 2023 s'obrirà una nova convocatòria d’accés als horts urbans de Montmeló.
   
  La convocatòria es mantindrà oberta fins a disposar d’una llista d’espera suficient que permeti agilitzar els tràmits i facilitar l’accés de les persones interessades.

 • "Fora de Joc"

  27 de gener de 2023

  Ràdio Montmeló... "Fora de Joc"

  Des de dijous 26 de gener, Ràdio Montmeló compta amb un nou programa esportiu. Amb el nom de "Fora de Joc", Marçal Pont i Pablo Sánchez presenten un programa d'actualitat esportiva.

 • Flamenkat EMM

  27 de gener de 2023

  Anem de Concert amb l'Escola de Música

  L’escola de música aquest curs recupera l’activitat Anem de concert amb dues propostes: Flamenkat al Palau de la música i Els colors del metall a l’Auditori de Barcelona.
   
  L’objectiu d’aquestes propostes és fomentar la cultura, que l’alumnat no només aprengui música fent-ne, sinó que també ho faci escoltant-ne i gaudint dels concerts. D’altra banda també es busca enfortir els vincles entre alumnes i famílies.

 • Articles d'opinió: PSC - Canviem Montmeló - Fem Montmeló - ERC

  26 de gener de 2023

  Articles d'opinió dels grups polítics | Crònica 62 - Gener 2023

  PSC
   
  1.362.603 raons d’un pressupost social
   
  El passat mes de desembre es va aprovar, sense cap vot en contra, el pressupost de l’Ajuntament de Montmeló per l’any 2023. Un pressupost que ha de fer possible la nova Residència per a la Gent Gran i que, amb les inversions previstes, supera per primera vegada els 20 milions d’euros. Com sempre l’equip de govern ha fet una proposta de pressupost que té com objectiu la Ciutadania de Montmeló i que no esmerça esforços en aconseguir...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA