Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:30  |  09/02/2023

Data i hora oficial

El temps

20000 euros per a 165 persones, que es quedaran tots a Montmeló

  • Sorteig campanya Emocionat

    Sorteig campanya Emocionat

16/1/2023

Aquest passat divendres 13 de gener es va fer l'acte públic del sorteig dels premis de la Campanya de Nadal Emociona't d'enguany. Hi participaven 13876 butlletes i se sortejaven 200 premis de 100 euros cadascun, en forma de vals de compra al comerç local. 
 
Tenint en compte que les bases del sorteig preveien que hi havia un màxim de 3 premis per a la mateixa persona, al sorteig es van treure números de reserva als quals recórrer en cas de necessitat. Finalment, han estat un total de 165 persones les afortunades, les quals podran passar, amb cita prèvia, pel Departament de Promoció Econòmica (Equipament G2M, C. Nou, 34) a recollir els premis. Caldrà portar les butlletes i el DNI. Aquests són els números guanyadors:
 
Els vals de compra, tots de 20 euros, són acumulables i vàlids fins el dia 28 de febrer a qualsevol establiment i/o parada del mercat municipal que els accepti. Els comerciants que en rebin, al seu torn, hauran de presentar factura a l'Ajuntament per import global de tots els vals rebuts, i rebran el pagament corresponent en menys de 30 dies.
 
Des de l'organització es fa una valoració molt positiva d'aquesta tercera campanya Emociona't, doncs hi ha hagut més del doble de participació al sorteig que l'any passat i ha calgut encomanar molt més paper d'embolicar regals del previst, per l'afluència de persones que han acudit a la botiga. Paral·lelament, s'han recaptat un total de 387 euros per la venda d'articles de marxandatge de la campanya, els quals es destinaran íntegrament a finalitats solidàries.
 
Per Nadal, solidaritat i comerç local! Gràcies per comprar a Montmeló!


Data de modificació: 18/01/2023 09:41:25