Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:21  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Ràdio Montmeló s’adhereix a La Marató de TV3 amb l’espai de salut mensual, el podcast MonSalut

  • MonSalut parla de les malalties cardiovasculars a Ràdio Montmeló

    MonSalut parla de les malalties cardiovasculars a Ràdio Montmeló

1/12/2022

L’espai de salut de Ràdio Montmeló, MonSalut, podcast que s’emet el segon dimarts de cada mes, ha dedicat els seus dos programes a la salut cardiovascular adherint-se al missatge d’aquest any de La Marató de Tv3.

 

El primer programa que es va emetre el dia 8 de novembre va parlar sobre la hipertensió. El podcast el podeu escoltar a la web de la ràdio o bé a les plataformes spotify o ivox. I el proper programa que s’emetrà dimarts vinent dia 13 de desembre, anirà sobre el colesterol.

 

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o les artèries.

 

Poden afectar tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat, des dels infants fins a la gent gran. Per això la prevenció és fonamental. No avisen. I poden arribar quan menys les esperes. Saber-ne els símptomes i actuar ràpid (trucant al 112) pot salvar una vida.

 

La Marató sempre batega i aquest any Ràdio Montmeló amb el seu espai de salut Monsalut també batega per La Marató i ha volgut donar a conèixer dues de les malalties cardiovasculars més freqüents, la hipertensió i el colesterol.

 

Recorda cada segon dimarts de mes a les ___ hores amb l’Elisabet Farrés i en Jordi Llopis.Data de modificació: 01/12/2022 14:49:55