Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:23  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Ja pots participar telemàticament en el procés "Repensem entre tothom la plaça Gran"

  • Plànol de la Plaça Gran

    Plànol de la Plaça Gran

3/12/2022

Un cop realitzats els dos tallers presencials, diumenge 20 de novembre i dissabte 26 de novembre, iniciem el procés de participació telemàtica a través del formulari web que trobaràs en aquest enllaç

 

L’espai de la plaça Gran viurà canvis importants durant els propers anys. Amb la remodelació de l’àmbit del soterrament del ferrocarril entre el carrer Pompeu Fabra (no inclosa) i el final del soterrament en direcció Girona. Amb aquestes obres l’espai de la plaça Gran s’incorporarà a una nova zona.  

 

Segons el projecte d’urbanització en l’àmbit del soterrament Fase 2, per igualar la cota entre el carrer Escultor Josep Llimona i la llosa i per donar accés al nivell de carrer a l'entorn del centre de transformació existent, es construiran dues escales i una rampa a aquest carrer des de la nova plaça sobre la plataforma.

 

Les actuacions sobre la llosa consistiran a cobrir-la mitjançant un paviment, creant parterres per a jardineria i dotant-la de les instal·lacions d'il·luminació i drenatge necessàries.

 

Amb tots aquests canvis s’integra l’actual Plaça Gran amb la nova actuació a la llosa existent, per tant cal repensar aquest espai tenint en compte el nou espai resultant.

 

Convençuts que cal implicar la societat civil en els objectius col·lectius i cal conèixer l'opinió de la ciutadania sobre els assumptes que l’afecten, iniciem un nou procés participatiu per remodelar i definir l’ús de l’espai del municipi: La Plaça Gran.

 

Mitjançant la realització d’enquestes presencials i telemàtiques, entrevistes i activitats enfocades a obtenir aportacions de la ciutadania, es farà la recopilació de les dades. Un cop recollida la informació hi haurà una fase d'anàlisi per tal que pugui ser interpretada i dibuixada.

 

El pressupost per l’espai és de 500.0000€. Les propostes no podran ser excloents i hauran de tenir en compte l'ús públic i universal de l'espai.

 Data de modificació: 12/01/2023 08:31:26