Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:55  |  06/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Ja teniu nous podcats aquesta setmana a Ràdio Montmeló.

  • Programa Ordre del dia

    Programa Ordre del dia

21/9/2022

L'emissora municipal continua amb la programació habitual i durant aquest mes d'octubre estrenarà tres podcasts nous dels quals us anirem informant degudament. L'emissora local aposta per la pluralitat i per continguts que siguint d'interès per a tota la ciutadania.

 

Des de dimarts passat està publicat el tercer programa de l'Ordre del dia amb els quatre portaveus dels diferents grups municipals que responen i debaten preguntes sobre un tema. Aquest programa s’emet bimensualment i el primer debat va ser publicat el mes de maig. Les preguntes responen a un dels blocs del Pla d’Actuació de Mandat, PAM, el full de ruta de l’Ajuntament de Montmeló que s’elabora a partir dels programes electorals dels partits del consistori. I per aquest mes de setembre, el bloc escollit ha estat: "Montmeló per avançar millor" i es debat sobre sostenibilitat, solidaritat, educació i participació

 

Recordem també el programa Micro i Acció del nostre col·laborador especialista en cinema, en Aitor Guerra que des del primer dia està amb nosaltres. En aquesta ocasió el programa parla d’una figura que aixeca odis i passions a parts iguals. Es tracta del director Tim Burton, no us ho perdeu!

 

El pròxim dimecres s’emet en Insta Live el programa Jo vull saber de setembre i es publicarà dijous 29. En aquest programa l’alcalde contestarà tota una bateria de preguntes de la ciutadania. Teniu fins dimarts 27 per enviar les vostres preguntes que es traslladaran al programa. Podeu enviar un correu a la ràdio, radiomo@montmelo.cat o bé una nota de veu o un whatsapp al telèfon 637150702, amb les vostres dades i la pregunta o tema que vulgueu saber.

 

Recordeu: 28 de setembre -a les 18 hores: gravació del programa emesa pel canal d’Instagram de l'Ajuntament @ajmontmelo i de la Ràdio @radiomontmelo. I 29 de setembre a les 17 hores: publicació del pòdcast a la web de radiomontmelo.cat

 

 

Segueix-nos a:Data de modificació: 29/09/2022 18:53:17