Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:53  |  06/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Comença amb èxit el projecte “Aprèn i treballa” i acaba la setmana de tallers digitals a la G2M.

  • Projecte "Aprèn i treballa" a la G2M

    Projecte "Aprèn i treballa" a la G2M

  • Curs de Linkedin a la G2M

    Curs de Linkedin a la G2M

22/9/2022

Després de la bona acollida del projecte “Aprén i treballa” de fa dos anys, aquest dilluns 19 de setembre ha començat una nova edició d’aquet projecte adreçat a la inserció laboral de persones amb discapacitat, organitzat des de l'entitat Grupdem i amb el suport de l'Ajuntament de Montmeló i de l'Obra Social de "La Caixa".

 

Aquest projecte preveu 139 hores de formació teòrica, que es realitzaran bàsicament a l'equipament G2M dos dies per setmana fins a finals de gener, i 100 hores de pràctiques amb suport al Centre Especial de Treball que té Grupdem a Montmeló.

 

Des del Servei Local d'Ocupació s'ha gestionat i derivat diverses persones per poder-hi participar, essent finalment dues usuàries del municipi les que han estat admeses.

 

D'altra banda, aquest dimecres s'ha realitzat la quarta i darrera sessió informativa que completava la "Setmana Digital". En aquets tallers formatius, empreses especialitzades han ensenyat a treure el màxim profit de Linkedin, InfoJobs i Twitter, enfocat sempre en la recerca de feina.

 

Les avaluacions que han fet les persones participants d'aquestes formacions ha estat d'excel·lent, pel que es preveu que aquest cicle es pugui repetir periòdicament cada setembre com a inici del curs formatiu del departament de promoció econòmica.

 

Més informació:Data de modificació: 22/09/2022 18:44:02