Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:06  |  19/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Clarel, Tintó-Carolà i Manils, els tres establiments més populars de Montmeló

  • Lliurament de diplomes

    Lliurament de diplomes

28/7/2021

Aquestes són els tres comerços que les persones usuàries que van votar a la campanya "Tu tries, Montmeló hi guanya", per tenir les millors ofertes de tots els establiments que es van presentar a la campanya.

 

Fa 15 dies es va realitzar el sorteig d'aquesta campanya de comerç local i es van donar a conèixer les ofertes més votades per la gent.  Un cop recollides les urnes, es va fer el recompte de totes les paperetes i el resultat va ser de 1367 persones que hi van participar, fet que des de l’organització es valora com a tot un èxit.

 

Respecte a les tres propostes més votades van ser:

  • Descobreix el nou assortiment de broncejadors – CLAREL.
  • Cada dijous, caldera! Botifarres blanca, negra, d’ous, de perol, catalana... Tot dels porcs criats a casa i elaboració pròpia sense ni conservants, ni gluten ni lactosa -  LA TENDA TINTÓ-CAROLÀ
  • Botifarra d’ou, especialitat d’en Joaquim - CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS

Els establiments guanyadors van rebre, a més del reconeixement públic envers la bona feina que fan cada dia, un diploma acreditatiu i un premi en metàl·lic per import de la seva taxa de residus.

 

Aquest passat dimarts 27 de juliol, l'alcalde, Pere Rodríguez i el regidor de comerç, Albert Monserrat, van efectuar el lliurament dels diplomes als tres establiments.

 

Des de l'àrea de comerç, felicitem els establiments i les persones guanyadores, donem de nou les gràcies a tothom que hi ha participat, i confiem que puguem tenir i mantenir la xarxa de serveis que ens proporciona el comerç local.Data de modificació: 29/07/2021 15:48:45