Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:49  |  09/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Notícies

RSS 2.0

 • Flamenc, màgia i circ a la Polivalent de Montmeló

  26 de gener de 2023

  Flamenc, màgia i circ és la combinació que ofereix la Polivalent per als mesos de gener i febrer

  L'espectacle "Caminos" de Chicuelo, va obrir la programació de 2023 de la Sala Polivalent. Màgia i circ de primera línia completen la programació d'hivern de la Sala.

 • Recepció a l'Ajuntament de l'alumnat de Rostock (Alemanya)

  26 de gener de 2023

  Sisè any d’intercanvi entre els Instituts de Montmeló i de Rostock (Alemanya)

  Alumnat de l'institut alemany de Rostock, van arribar a Montmeló, dissabte passat dia 21 de gener i s’hi estaran fins divendres 27. Dimecres 25, van ser rebuts pel tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Lluís Esteban, a la sala de la Concòrdia.

 • Formulari de factura electrònica

  26 de gener de 2023

  Passa’t a la Factura Electrònica

  Vols accedir a les teves factures d’una manera més còmoda i sostenible? Canvia’t a la factura electrònica! Cada mes rebràs la teva factura en format electrònic per arxivar-la i imprimir-la si cal.

 • Dades de quilos recollits durant els mesos d'octubre a desembre del 2021 i 2022

  26 de gener de 2023

  Excel·lents resultats del primer trimestre de la campanya Tria

  En aquests primers tres mesos de funcionament de la campanya ha crescut la recollida de les fraccions d’orgànica, paper, vidre i envasos i ha minvat la recollida de resta.

 • L'alcalde, Pere Rocríguez, a Madrid

  26 de gener de 2023

  Reunió a Madrid per desencallar la 2a Fase d'urbanització de la llosa de soterrament

  L'alcalde de Montmeló es reuneix amb el Secretari General d'Infraestructures del MITMA i amb el Director General de Negoci d'Adif per exigir el compliment dels acords sobre la 2a Fase de les obres d'integració del ferrocarril
   
  Aquest 25 de gener, l'Alcalde de Montmeló s’ha traslladat a Madrid per mantenir una reunió amb el Secretari General d'Infraestructures del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana (MITMA), el Sr. Xavier Flores, i amb el Director General de Negoci d'Adif,...

 • CineXic

  24 de gener de 2023

  CineXic, cinema infantil en català a Montmeló, s'estrena amb gran èxit

  S’estrena amb gran èxit el CineXic, cinema infantil en català a Montmeló a la sala Polivalent. CineXic és un cicle anual de vuit pel·lícules de qualitat artística i pedagògica doblades al català, d’origen europeu destinades a un públic amb infants d’entre 3 a 12 anys. 
   
  Aquest projecte d’impuls del cinema infantil en català a la població ha estat a través d’Òmnium Montmeló, juntament amb l’àrea de Cultura de l’ajuntament de Montmeló.

 • Cursos de català

  23 de gener de 2023

  Proves oficials de certificats de català de la Generalitat de Catalunya

  El Departament de Cultura obre aquest mes de gener la inscripció a les proves per a l'obtenció de certificats de català.
   
  Oficina de Català - S’ha publicat la resolució de convocatòria que preveu la inscripció d’un màxim de 7.000 persones al certificat de nivell superior (C2) i d’un màxim de 4.000 a la resta de certificats, és a dir, els nivells bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2) i suficiència (C1).  
   
  Les dates per inscriure’s a fer les proves de de català...

 • Premi Sergi Mingote

  17 de gener de 2023

  Convocat el VIII Premi de Treballs Acadèmics Sergi Mingote

  Els estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius poden presentar els seus treballs dedicats a l’aigua i/o als espais fluvials fins al 30 de juny de 2023

  Fundació RIVUS.- La Fundació RIVUS posa en marxa el VIII Premi de Treballs Acadèmics Sergi Mingote, que té per objectiu promoure i reconèixer la feina dels estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i de Grau Superior (CFGS) que han dedicat els seus treballs de recerca o treballs escrits de mòdul a l'aigua i/o...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA