Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:17  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps


Ja és primavera a la Sala Polivalent !

  • Ja és primavera a la Sala Polivalent !

    Ja és primavera a la Sala Polivalent !

  • Programació de primavera de la Sala Polivalent

    Programació de primavera de la Sala Polivalent

15/3/2023

La Sala Polivalent no s’atura amb la temporada de primavera. El principal espai escènic de Montmeló, obre una nova temporada amb una proposta d'espectacles de qualitat i de KM0 per donar la benvinguda a la primavera.

 

"Nòrdic Sinfònic" és l'espectacle que obrirà aquest dissabte 25 de març la temporada de març a juny de la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta. Un concert de l'Oh!rquestra Simfònica de Terrassa, que tocarà grans peces de música clàssica. Una gran oportunitat per gaudir de la millor música clàssica a Montmeló amb una orquestra excepcional dirigida per Jordi Montoliu.


Aquesta nova temporada ve carregada de propostes artístiques i teatrals que compten amb artistes de Montmeló. "Tranquila, Celeste Canta Chavela", és un cant de llibertat, amor i vida, que brinda homenatge a una de les grans veus mexicanes de la història, Chavela Vargas. Celeste Alías posa la veu en un espectacle dirigit pel montmeloní Martí Torras. També podrem veure la peça teatral "Pòsit", un projecte impulsat pel Festival Còmic de Figueres i l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona, que parla per donar valor al sentit de l'humor en l'acompanyament de malalties com l'Alzheimer; està dirigit també per en Martí Torras i protagonitzat per la Meritxell Yanes.


A més tindrem el plaer de posar en escena dues peces teatrals més on participen dues dones de Montmeló, una a la direcció i l'altra com a intèrpret. El 3 de juny s'estrenarà la comèdia "Enmadrados", de Joaquim Bundó, i que compta amb l'actriu de Montmeló Laia López. Tancarem la temporada amb l'obra "La terra enterrada", un projecte de la Montse Butjosa. És un text que parla sobre el territori, l'èxode rural, de l'urbanisme desaforat i les seves conseqüències, on s'explica una petita part de la història de Montmeló. Som un municipi on es respira cultura i art, i en aquesta temporada ho volem demostrar.


Completarà la temporada l'humorista José Corbacho amb el seu monòleg "Ante todo mucha calma", un espectacle on es riu de tot i de tots, però sobretot, de si mateix. Un monòleg molt personal on fa un repàs humorístic de la seva vida i el seu entorn, i en el qual ben segur que us sentireu reflectits.


Però la temporada estable no és l'únic de què podrem gaudir a la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta aquesta primavera, que ve carregada d'arts escèniques. Cada mes tenim una sessió del projecte CineXic, per fomentar el cinema en català entre els infants. El 28 i 29 d'abril es celebrarà el FITKAM, el Festival d'Arts Escèniques per a infants i joves de Montmeló, i que aplegarà fins a 19 companyies de teatre d'arreu d'Espanya. I altres activitats que tot i no estar obertes al públic omplen la Sala Polivalent de cultura com el Teatre a les escoles o les Residències artístiques.


Tota la informació sobre aquestes activitats i els espectacles de la temporada estable les trobareu a les nostres Xarxes Social i al web de l'Ajuntament.

 

 

 Data de modificació: 15/03/2023 15:37:09