Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:00  |  06/12/2022

Data i hora oficial

El temps


Actualitat - Notícies

RSS 2.0

 • Punt Dona Montmeló

  24 de novembre de 2022

  El Punt Dona Montmeló

  El Punt Dona és un servei d’informació i atenció a les dones, on professionals especialitzades fan atenció i donen suport i acompanyament a les diferents problemàtiques que pugui tenir una dona, especialment problemàtiques de violència masclista, al municipi de Montmeló. Es presta aquest servei des de l’any 2004.

 • SG City 50-50

  24 de novembre de 2022

  SG City 50-50: l’Ajuntament renova el distintiu com a municipi per la igualtat de gènere

  L’Ajuntament de Montmeló ha renovat el distintiu For Gender SG City 50-50, que l’acredita com a municipi que treballa per la igualtat de gènere.

 • Projecte Portes Liles

  24 de novembre de 2022

  Portes Liles, una xarxa municipal contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques

  L’Ajuntament de Montmeló està treballant des de l’àrea de Feminisme i Igualtat amb la voluntat d’impulsar la creació d’una xarxa municipal d’establiments contra les violències masclistes i LGBTIfòbiques, que portarà per nom “Portes Liles”.

 • Emociona't 2022

  24 de novembre de 2022

  Torna l’Emociona’t

  Torna l'Emociona't, l'eslògan que serà el denominador comú de totes les accions que es plantegin des de l'Ajuntament per a aquesta Campanya de Nadal.

 • Articles d'opinió: PSC - Canviem Montmeló - Fem Montmeló - ERC

  22 de novembre de 2022

  Articles d'opinió dels grups polítics | Crònica 60 - Novembre 2022

  PSC
   
  Ordenances i pressupostos amb esperit social
   
  L’any 2022 finalitzarà amb una despesa en Acció Social de 1.500.000 euros, el què representa un 12% de la despesa corrent pressupostada.
   
  Aquesta quantitat representa, per al municipi de Montmeló, un esforç molt important que reflecteix la voluntat política de què el pressupost estigui al servei de la gent que més ho necessita i que estigui al servei de la igualtat d’oportunitats.

 • Crònica 60 | Novembre 2022

  22 de novembre de 2022

  Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 60' del mes de novembre de 2022

  EDITORIAL - Montmeló és cooperació
   
  Els veïns i veïnes de Montmeló sempre que hem sigut cridats a donar suport i ajuda a projectes de cooperació així ho hem fet, segur que aquest cop no serà diferent.
   
  El dissabte 3 de desembre, els montmelonins i montmelonines tornarem a sortir al carrer per gaudir d'unes jornades solidàries i alhora col·laborar amb un projecte de cooperació que treballa amb infants refugiats de la guerra de Síria per a millorar el seu estat d’ànim.

 • Interior de l'estació de trens de Montmeló

  8 de setembre de 2022

  Afectacions a la circulació ferroviària de la línia R2 de Rodalies

  Del 17 de setembre i fins el 10 de desembre, ADIF informa de les afectacions a la circulació ferroviària de les línies R2 nord i R11 de Rodalies.

 • Subvencions per a la rehabilitacio d'edificis

  27 de juny de 2022

  Programa 5 d'ajuts a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

  Des del passat dilluns 20 de juny i fins al 31 de desembre romandrà obert el termini per sol·licitar subvencions destinades a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació. Les subvencions procedeixen dels fons europeus Next Generation.

 • Subvencions per a la rehabilitacio d'edificis

  7 de juny de 2022

  Programa 4 d’Ajuts a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges

  A partir de dimarts 7 de juny i fins al 31 de desembre ja és possible sol·licitar subvencions destinades a actuacions o obres de millora de rehabilitació energètica en els habitatges unifamiliars o pertanyents a edificis plurifamiliars. Les subvencions procedeixen dels fons Next Generation, uns diners extraordinaris procedents d’Europa que tenen com a principal objectiu que els edificis d’habitatges redueixin el consum d'energia no renovable i les emissions de CO2.

 • Subvencions per a la rehabilitacio d'edificis

  25 d'abril de 2022

  Subvencions per a la rehabilitació d'edificis

  A partir del 27 d’abril i fins el 31 de desembre, s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions de tres ajuts, relacionats amb la rehabilitació dels edificis, la millora de l’eficiència energètica dels habitatges.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA