Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:36  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Educació ambiental

  • Consell de Medi Ambient

    Consell de Medi Ambient

Voluntaris Verds

 

A l’Ajuntament volem crear un grup de persones interessades pel medi ambient que ens ajudin a portar a terme actuacions i a buscar solucions a problemàtiques ambientals del nostre municipi.


A l’IES Montmeló hi ha un grup d’alumnes que s’anomenen Voluntaris verds, que es troben després de classe per aprendre i portar a la pràctica la protecció del medi ambient. Col·laboren amb l’Ajuntament en el Projecte Rius i altres actuacions i els educadors ambientals de l’Ajuntament els donen suport.


Ens agradaria ampliar aquesta experiència a la resta de la població. Si vols formar part dels Voluntaris verds, envia un correu electrònic a mediambient@montmelo.es

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consell de Medi AmbientQuè és?

El Consell Municipal de Medi Ambient és un òrgan consultiu i de participació ciutadana de l’Ajuntament de Montmeló, en el qual participen totes les entitats, associacions i persones del poble que els interessa, es preocupen i intervenen en el medi ambient i la seva sostenibilitat.

 

Es configura com a òrgan de representació de tots els sectors (polític, associatiu i ciutadà) amb funcions consultives i d’assessorament respecte de l’administració municipal. L’objectiu del Consell és canalitzar les inquietuds i iniciatives ciutadanes en temes de medi ambient i de millora de la qualitat de vida, sota principis de desenvolupament sostenible.

 

Com podeu formar part del Consell Municipal de Medi Ambient?

Podeu inscriure-us trucant al 93 572 00 00 o omplint el full d’inscripció i enviant-lo al correu electrònic: mediambient@montmelo.cat

 Data de modificació: 29/04/2014 10:21:22