Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:21  |  19/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Crònica 46. Juliol 2021

  20 de juliol de 2021

  Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 46' del mes de juliol de 2021

  EDITORIAL: L’esport en pandèmia
   
  L’esclat de la pandèmia de la COVID-19 va trastornar les nostres vides i també el món de l'esport, amb suspensions i alteracions de nombroses competicions.
   
  Des de la regidoria d’esports hem anat informant de les diferents mesures que calia aplicar a les diferents fases de la desescalada i hem intentat facilitar la tasca de totes les entitats i dels seus esportistes per tal que l’afectació fos mínima.

 • Marc Terns del Club Petanca Montmeló

  19 de juliol de 2021

  Punt i final a la temporada esportiva amb més èxits esportius locals

  Si en el Crònica anterior ens vam fer ressò dels èxits de la temporada dels clubs de Futbol i karate locals, ara és el torn de la petanca i del futbol sala. Aquests són els èxits de la temporada 2020-2021 que ens han fet arribar les entitats esportives locals.

 • Ombra a la zona de jocs infantils de la llosa

  19 de juliol de 2021

  Ombra a la zona de jocs infantils de la llosa

  L'espai de jocs infantils situat davant l'Estació Jove, és ara una zona d'ombra, gràcies a la instal·lació d'una estructura.
   
  L'espai de jocs infantils de la llosa de soterrament situat a l'alçada de l'antiga estació ha millorat ostensiblement, després de la col·locació d'una membrana tèxtil que reserva del sol i protegeix dels raigs UV.

 • Persones premiades en el 8è Circuit de Tapes

  18 de juliol de 2021

  Gran participació de públic durant la 9a edició del Circuit de Tapes

  De l'1 al 4 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la novena edició del Circuit de Tapes. Més de 400 persones van tastar les tapes dels establiments participants i van triar la tapa "Jalapeño" del restaurant El Tapeo.

 • Sorteig Tu Tries

  17 de juliol de 2021

  Ja tenim els guanyadors de la campanya Tu Tries, Montmeló hi guanya!

  Aquesta campanya municipal de promoció del comerç local, que va estar en funcionament gairebé tot el mes de juny, va plantejar 141 opcions de productes i serveis, oferts per 49 establiments i parades del mercat del municipi.
   
  Cada persona podia votar, només un cop, les tres opcions que considerés millors, una de cada establiment, i el darrer dia va ser diumenge de Festa Major. La votació es va plantejar tant de forma virtual com mitjançant urnes i paperetes als establiments adherits.
   
  Un...

 • Terrasses bars juliol 2021

  16 de juliol de 2021

  L'Ajuntament recorda als bars i restaurants que cal complir i fer complir la normativa Covid a les terrasses

  La incidència de la pandèmia a Montmeló ha augmentat de manera preocupant durant les últimes dues setmanes, i a data d’avui es situa en els 1.558 casos per cada 100.000 habitants, quan fa només unes setmanes estàvem en aproximadament 100 casos per cada 100.000 habitants.

 • Campionat d’Espanya de Superbike

  16 de juliol de 2021

  El Campionat d’Espanya de Superbike arriba a l’equador de la temporada al Circuit

  Prop de 160 inscrits protagonitzaran un cap de setmana apassionant, amb un programa per a tots els gustos.

 • III Critèrium Clàssic Montmeló

  16 de juliol de 2021

  Dissabte 17 de juliol, torna el III Critèrium Clàssic Montmeló

  Després de l'aturada produïda per la pandèmia, l'Associació Clàssic Club Montmeló torna a organitzar el dissabte 17 de juliol, el II Critèrium Clàssic Montmeló, ral·li de regularitat oberta a un màxim de 65 vehicles clàssics i mítics.

 • Apropa’t i viu el Vallès Oriental

  15 de juliol de 2021

  Apropa’t i viu, la nova campanya del Vallès Oriental

  “Apropa’t i viu” és el nom de la nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental, que té com a eix central el turisme de proximitat i vol donar a conèixer la singularitat i diversitat dels municipis de la comarca a través d’una cançó, 40 vídeos, 2 tanques publicitàries, accions a xarxes socials i publicitat en mitjans online i offline.

 • Confinament nocturn

  15 de juliol de 2021

  Confinament nocturn de 158 municipis davant la situació 'extremadament fràgil' a causa de la pandèmia

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat que el Govern ha decretat el confinament nocturn, de la una de la matinada fins a les sis del matí, per a aquells municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants. Aquesta mesura s’ha adoptat davant la situació 'extremadament fràgil' a causa de l’evolució de la pandèmia i afectarà un total de 158 municipis

  Federació de Municipis de...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA