Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:30  |  22/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • 25 de juliol de 2008

  Montmeló asfalta la via alternativa oberta arran de les obres del TAV

  Notícia publicada a El 9 Nou, divendres 25 de juliol de 2008 (pàgina 13)
   
  La constructora que fa les obres del TAV a Montmeló ha asfaltat aquest dimecres la via alternativa que es va habilitar a principi de juliol arran de l’enderroc de l’històric pont sobre la via del tren.
   
  El mal estat de la calçada en el tram que passa per sota del ferrocarril havia generat moltes queixes dels usuaris. L’alcalde, Manuel Ramal, adverteix que aquest itinerari alternatiu...

 • 25 de juliol de 2008

  Montmeló impulsa un Banc del Temps

  Les regidories d’Acció Social i Cooperació (regidor Jordi Manils) i de Polítiques d’Igualtat (regidora Ana Colín) estan treballant per posar en funcionament un Banc del Temps gestionat des de l’Ajuntament de Montmeló.
   
  Aquesta iniciativa ja s’ha portat a terme a diversos municipis de Catalunya, i hi han més de 300 Banc del Temps a tot el món.
   
  L’Ajuntament de Montmeló s’ha posat en contacte amb l’Associació de Dones de Vacarisses,...

 • 18 de juliol de 2008

  Part del Govern Municipal visita les instal·lacions de GRUPDEM

  Una comitiva formada pel Tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Comas, el regidor d’Acció Social, Jordi Manils, i el Tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica, Juan José Vinuesa, acompanyats de l’educadora social, Àngels Garcia, van visitar divendres passat les instal•lacions que GrupDEM té a Montmeló per conèixer de primera mà la tasca social que estan realitzant.
   
  GrupDEM és una cooperativa de professionals...

 • comunicació visita piac

  18 de juliol de 2008

  El Departament de Comunicació visita el PIAC

  El regidor de Mitjans de Comunicació i Participació, Pere Rodríguez, i la cap del Departament de Comunicació i de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, Maria Vallejo, van visitar dimecres l’oficina del Punt d’Informació i Atenció al Ciutadà (PIAC) que Adif té al nostre municipi. Amb l’objectiu d’estrènyer relacions de cooperació i establir canals de comunicació fluïts, es van reunir amb la delegada de Comunicació i Relacions Externes nord-est, Maria del...

 • mapa sanejament clavegaram

  17 de juliol de 2008

  Neteja de la xarxa de sanejament del municipi

  El passat dijous 17 de juliol es van iniciar les tasques de neteja de la xarxa de sanejament de Montmeló per part de l’empresa Drenatges Urbans del Besòs, S.L., segons el conveni contractat.
   
  Per a portar a terme aquest manteniment, s’ha dividit el municipi en cinc sectors. Ja s’han començat els treballs de neteja del sector 1, marcat en vermell a la imatge, i se seguirà de manera correlativa sector a sector.
   
  La planificació prevista a seguir és...

 • 16 de juliol de 2008

  Resultats del Torneig d'estiu de fútbol per a veterans 2008

  El passat dimecres dia 16 de juliol, es van disputar els partits finals del XIX Torneig d’estiu de futbol per a veterans.
   
  En el primer partit, l’equip Blau va guanyar l’equip Groc per 9 – 4, i en la final, l’equip Carbassa es va fer amb el títol de campió guanyant per 2 – 0 a l’equip Vermell.
   
  Així, la classificació final ha quedat de la següent manera:
   
  Campió: Equip Carbassa 2n classificat: Equip Vermell...

 • vela

  14 de juliol de 2008

  Jornada d'activitats nàutiques adaptades per a persones amb discapacitats

  El passat dilluns, 14 de juliol, un grup de nois i noies de Montmeló amb discapacitats psíquiques van participar en una jornada de vela a Arenys de mar.
   
  A aquesta jornada hi participen joves de Montmeló des de l’any 2002, i aquest any El Trencadís ha organitzat la sortida. Fins ara l’impulsor era la regidoria d’Esports, que també prepara la sortida de tardor a la hípica.
   
  Un total d’una quinzena de joves, acompanyats pels monitors del Centre...

 • 14 de juliol de 2008

  Un estiu lluny del Sàhara

  Notícia publicada a El 9 Nou, dilluns 14 de juliol de 2008 (pàgina 12)
   
  Un total de 54 nens i nenes sahrauís passen l’estiu a 18 municipis del Vallès Oriental
   
  Un total de 54 infants sahrauís procedents dels campaments de refugiats de Tindouf (Algèria) passen l’estiu en 18 municipis del Vallès Oriental, acollits per una família autòctona. En Josep, la Laura i la Georgina Monserrat i la Marina Saludes, de Montmeló, integren la família d’acollida...

 • 13 de juliol de 2008

  Torneig d'estiu de futbol per a veterans 2008

  Com ja fa dinou anys, cap a aquestes dates s’organitza el Torneig d’estiu de futbol per a veterans. Als seus inicis, aquest torneig era de futbol sala i tenia lloc a les instal•lacions del Pavelló Municipal, però amb aquest ja en van 12 que se celebra al Camp Municipal de Futbol de Montmeló.
   
  Tots els participants són majors de 30 anys i s’inscriuen individualment. El passat dimarts 8 de juliol es van confeccionar els equips que participen en l’actual...

 • 11 de juliol de 2008

  Reformes al Pavelló Municipal Poliesportiu

  L’Ajuntament de Montmeló, segons l’adjudicació efectuada per la Junta de Govern del passat divendres 11 de juliol, començarà el proper mes d’agost la substitució de l’actual terra de parquet de la pista del pavelló.
   
  Juntament amb aquesta actuació, també està previst que es renovi el parquet de la sala d’aeròbic i la sala de fitness.
   
  Les obres compten amb un pressupost d’uns cent mil euros per a la millora de les instal•lacions....

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA