Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:34  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • 9 de juliol de 2008

  El Museu de Montmeló ja inscrit al Registre

  Aquest dijous 9 de juliol ha aparegut publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el reconeixement oficial de la Generalitat conforme que el nostre museu municipal compleix la normativa de museus i s’adiu a la definició prevista a la Llei 17/1990 de 2 de novembre de museus.
   
  Així, el Museu Municipal de Montmeló ja ha obtingut la categoria de museu local gràcies a l’informe favorable de la Junta de Museus de Catalunya.
   

 • 7 de juliol de 2008

  Montmeló inicia la metamorfosi

  Noticia publicada a El 9 Nou, dilluns 7 de juliol de 2008 (Pàgina 4)
   
  UN PONT HISTÒRIC QUE JA ÉS HISTÒRIA
   
  El pont sobre la via de tren de Montmeló, construït fa més de 150 anys, ha estat enderrocat aquest dissabte. És el primer pas cap a la fi de la divisió històrica que, per a Montmeló, ha suposat el pas de la via fèrria. Arran de les obres del tren d’alta velocitat, s’ha acordat el soterrament de totes les línies. Una gran transformació urbana....

 • Taller de Neolectores

  6 de juliol de 2008

  II Jornada Todoporsche Club Madrid & AECC al Circuit de Catalunya

  Aquest passat diumenge dia 6 de juliol, a més de les 24 Hores Frigo de Motociclisme, al Circuit de Catalunya també hi va haver lloc per un acte més emotiu: la segona jornada que organitza Todoporsche Club Madrid amb la col•laboració de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona.
   
  Aquesta ha estat la primera vegada que se celebra al Circuit de Montmeló, però al passat mes d’octubre ja es va portar a terme al Circuito de Jarama, i va resultar tot un...

 • Futbol sala

  6 de juliol de 2008

  VI Torneig de Futbol Sala Sub 21 Mixt

  Aquest cap de setmana es va portar a terme la sisena edició del Torneig de Futbol Sala Sub 21 Mixt, organitzat per la Joventut Socialista de Catalunya (JSC).
   
  La participació en aquesta edició ha estat de 147 nois, ja que tot i que el torneig està pensat tan per nois com per noies, enguany tampoc hi ha participat cap representant femenina.
   
  16 és el nombre d’equips que han jugat, tot i que se’n van inscriure 19 però la seva inscripció va arribar fora de...

 • 5 de juliol de 2008

  Exhibició de Dani Carrillo

  Després d’haver-se d’aplaçar per pluja l’exhibició prevista pel dia 5 de juny (dins del programa d’actes de la promoció del Gran Premi Cinzano de MotoGP de Catalunya), finalment Dani Carrillo ha realizat una excel•lent exhibició aquest dissabte al vespre.
   
  Més de 300 persones van poder gaudir de les acrobàcies amb moto que va portar a terme el pilot local en el carrer Poeta Maragall (entre La Fireta i l’IES Montmeló).
   

 • Veredicte Festa Major

  5 de juliol de 2008

  Resultat Festa Major 2008

  8 MELONS – 8 CREUATS
   
  Dissabte dia 5 de juliol es va organitzar el sopar de cloenda de la Festa Major d’enguany. Melons i Creuats, les dues colles que han animat aquests dies amb moltes activitats i proves, fa tres anys que competeixen per emportar-se els punts en joc i aquest any lluitaven pel desempat.
   
  Els 15 punts en joc que hi havia a la Festa Major, al final es van convertir en 16 ja que la prova del partit de freakbol es va donar per empat amb un punt...

 • 3 de juliol de 2008

  Afectacions de les obres del Tren d'Alta Velocitat

  RODALIES RENFE
   
  El pont de l’avinguda Pompeu Fabra serà enderrocat el proper cap de setmana, dies 5 i 6 de juliol, la qual cosa implicarà el tall de circulació de trens el dissabte dia 5 des de les 12.00 h. A partir de diumenge la circulació es restablirà amb normalitat.
  Durant les hores d’afectació, per mantenir el servei, RENFE posarà a disposició dels usuaris autobusos que comunicaran les estacions de Mollet del Vallès - Sant Fost, Montmeló i Granollers Centre....

 • 2 de juliol de 2008

  Primer Mini-Campus del CF Montmeló UE

  Els propers dies 3 i 4 de juliol el Club de Futbol Montmeló Unió Esportiva ha organitzat el primer Mini-Campus de futbol dirigit als nens i nenes nascuts entre els anys 1998 i el 2004.
   
  El Mini-Campus és un intensiu de dos dies que omple tota la tarda, des de les 17.00 fins a les 21.00 h. al Camp Municipal de Futbol de Montmeló. Tots els inscrits podran aprendre i jugar amb els jugadors professionals que han sortit de Montmeló.
   
  Les inscripcions es faran el dia 3 de...

 • 1 de juliol de 2008

  Bones qualificacions a les PAU

  Ja s’han fet públiques els resultats de les proves PAU (Proves d’Accés a la Universitat) dels alumnes que aquest passat mes de juny s’hi van presentar.
   
  Del total de 31 alumnes de l’IES Montmeló que s’hi van presentar, 29 alumnes (el 93,5%) són aptes. Aquesta és una molt bona dada ja que supera la mitjana catalana que es troba en el 90,1%.
   
  La nota més alta que ha tret un alumne de l’IES Montmeló és de 7,04 (Diego Javier Barrios),...

 • Logo ISO

  30 de juny de 2008

  Certificat ISO al Departament de Promoció Econòmica

   
   
  Des de fa quatre anys, el Departament de Promoció Econòmica té el certificat ISO. El passat dia 30 de juny es va tornar a superar l’auditoria anual de seguiments del procés de Certificació segons la Norma de referència UNE-EN-ISO 9001-2000.
   
  L’abast de l’auditoria va ser:
  Disseny i impartició de cursos formació ocupacional i pròpia, en els àmbits administratiu en general i de serveis a la comunitat i les persones. Prestació...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA