Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:35  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Crònica 43 - Abril 2021

  20 d'abril de 2021

  Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 43' del mes d'abril de 2021

  EDITORIAL: L’ajuntament de Montmeló aposta per la #culturasegura convençuts que la cultura és essencial
   
  Amb la pandèmia s’han produït una sèrie de canvis, obligats per la situació sanitària, en les maneres de fer en la vida diària de les persones. Aquests canvis han tingut una especial incidència en el consum cultural, en totes les seves vessants.

 • Exposició dels concursos de poesia, dibuixos i microrelats, a la G2M

  20 d'abril de 2021

  Roses, dibuixos, poesia i relats per un Sant Jordi molt especial per a la gent gran de Montmeló

  La regidoria de Gent Gran enguany ha treballat en un Sant Jordi adaptat a la normativa actual provocada per la pandèmia.

 • 6è aplec de sardanes en format concert

  19 d'abril de 2021

  El 6è aplec de sardanes en format concert

  La Comissió de l'Aplec i l'Ajuntament, atenent les mesures sanitàries per la contenció de la Covid, van decidir fer la sisena edició de l’Aplec de la Sardana de Montmeló en format concert. La Sala Polivalent va acollir la tarda de diumenge, dues cobles per gaudir d'un acurat programa de sardanes.

 • Deixallibres 2021

  19 d'abril de 2021

  Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi a la xarxa comarcal de deixalleries

  El Consorci promou la campanya per a la recuperació de llibres usats a la xarxa de deixalleries comarcal
   
  Consorci per a la Gestió de Residus - Les 25 deixalleries comarcals i la mòbil tornen a ser, del 20 al 25 d’abril, l’escenari de l’activitat DeixaLlibres, que permet dotar aquestes instal·lacions, durant la diada de Sant Jordi, d’un punt de reutilització de llibres usats provinents de la xarxa de deixalleries comarcal.

 • Enchanté a Montmeló

  18 d'abril de 2021

  L’espectacle Enchanté deixa encantat el públic de la Polivalent

  Aquest passat dissabte 17 d'abril, 150 persones, el 30% de l'aforament de la Polivalent, van tenir el privilegi de gaudir d'un dels millors espectacles que es poden veure ara mateix als escenaris de Catalunya. Es tracta del musical de cabaret burlesque Enchanté.

 • El consistori de l'Ajuntament de Montmeló se solidaritza amb el personal de la fàbrica Bosch

  18 d'abril de 2021

  Les regidores i regidors de l'Ajuntament se solidaritzen amb el personal de la fàbrica Bosch

  El Ple de l'Ajuntament celebrat els mes de març va aprovar per unanimitat la moció de rebuig total al tancament de la planta Bosch Lliçà d’Amunt. Aquesta moció demanava la necessària col·laboració de les administracions públiques en el compromís d'activar les mesures necessàries per a evitar el tancament de la planta de Bosch Sistemes de Frenat, a Lliçà d'Amunt.

 • És quan llegeixo, que els dracs s'espanten

  18 d'abril de 2021

  És quan llegeixo, que els dracs s'espanten

  Sant Jordi és un dia especial, els personatges del qual es reuneixen d'una manera o altra en els nostres cors: ja sigui un llibre o una rosa, un drac o un  cavaller, els prínceps i les princeses... la qüestió és fer festa i commemorar la diada.

 • Gràfica comparativa de persones aturades. març 2020-2021

  17 d'abril de 2021

  Reducció de l'atur en el primer trimestre de 2021

   
  Amb una reducció de tretze persones, la xifra d'atur de Montmeló ha tancat el mes de març tot confirmant la tendència a la baixa de gener i febrer. Així, al final del primer trimestre de 2021 són 538 les persones que es troben inscrites a les llistes de l'atur.

 • L’Arxiu Municipal de Montmeló a Internet

  17 d'abril de 2021

  L’Arxiu Municipal de Montmeló a Internet    

  Els instruments de descripció del fons municipal de l’Arxiu Municipal de Montmeló ja es poden consultar telemàticament. Aquest és un pas més per adaptar el material que custodien els arxius municipals al nou espai digital i, d’aquesta manera, facilitar-ne el seu accés i la seva difusió.

 • FITKAM 2021

  16 d'abril de 2021

  Fitkam, el festival infantil i juvenil de teatre a Montmeló, torna els dies 18 i 19 de setembre per celebrar la seva 8a edició

  L’Ajuntament de Montmeló aposta per reprogramar l’esdeveniment cultural d’arts escèniques el mes de setembre, en una edició adaptada a les restriccions vinculades a la pandèmia de la Covid-19 i dimarts 13 es va obrir el termini perquè les companyies professionals presentin les seves candidatures per a participar al Fitkam 2021. Tindran temps fins el proper 16 de maig.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA