Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:02  |  20/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Centre de Formació d'Adults de Montmeló

  1 de setembre de 2021

  Oberta la matricula al Centre de Formació d'Adults de Montmeló

  De l'1 al 9 de setembre s'obre la matriculació per al nou curs 2021-2022 del Centre de Formació d'Adults (CFA), a les instal·lacions de la G2M.

 • Matriculació EMM curs 2021-2022

  1 de setembre de 2021

  Comença el període de matriculació del curs 2021-2022 a l'Escola Municipal de Música

  El dia 1 de setembre va començar el període de matriculació del curs 2021-2022 a l’Escola de Música de Montmeló (EMM). Consulta la oferta formativa diversa i flexible, amb programes adaptats a totes les edats, nivells i implicacions.

 • Casal de la Gent Gran

  1 de setembre de 2021

  Inscripcions curs 2021-2022 al Casal de la Gent Gran

  El Casal de la Gent Gran obre les inscripcions pel nou curs a partir de l’ 1 de setembre i fins el 17 del mateix mes.
   
  L’horari per poder inscriure’s serà de dilluns a divendres de 9:30 a 13:00 hores i dimarts de 16:30 a 19:00 i el lloc, l’antiga entrada de l’ Ajuntament.

 • Preinscripció escola esportiva

  31 d'agost de 2021

  Obertes les preinscripcions a l'Escola Esportiva

  L’Escola Esportiva comptarà amb nombrosos grups i horaris a partir de les 16:45 hores de dilluns a dijous. Les activitats de l'Escola Esportiva començaran el 4 o el 5 d'octubre, segons el grup. Les inscripcions es realitzaran fins el 12 de setembre per antics alumnes, i del 13 al 19 per a nous alumnes.

 • El 31 d'agost les televisions locals emeten en directe, a les 18h, el magazín 'A LA FRESCA' des de Montmeló

  30 d'agost de 2021

  El 31 d'agost les televisions locals emeten en directe, a les 18h, el magazín 'A LA FRESCA' des de Montmeló

  El magazín d'estiu de les televisions locals visitarà més d’una quarantena de pobles. I el dia 31 d'agost serà el torn de Montmeló. L’objectiu? integrar tothom i passar-s’ho d’allò més bé. 
   
  'A la fresca' és un magazín itinerant de la Xarxa de Televisions Locals que ens convida 'a treure la cadira' i fer un volt per més d'una quarantena de pobles, viles i ciutats del país.

 • Enquesta temporada 2021 piscina municipal

  15 d'agost de 2021

  Enquesta de satisfacció de la temporada 2021 de la Piscina d'Estiu

  Volem saber quina ha estat la teva experiència aquest estiu 2021 a la Piscina Municipal.
   
  Un any més, el servei d'Esports vol conèixer el grau de satisfacció de les persones usuàries de les piscines amb l'objecitu d'avaluar i detectar punts de millora de cara a la temporada següent.
   
  Per aquest motiu, s'ha elaborat una enquesta que està a disposició de les persones visitants de la Piscina. L'enquesta és confidencial i ens permetrà conèixer els aspectes que cal millorar.

 • Subvencions per a habitatges buits

  15 d'agost de 2021

  Subvencions per a habitatges buits que es posin a lloguer a la Borsa Comarcal

  Des del 16 de juliol està obert el termini de sol·licitud per accedir a subvencions per a habitatges desocupats que es posin a lloguer a través de la Borsa Comarcal. El termini acaba el 16 de setembre.
   
  Aquestes es subvencions, van ser impulsades i aprovades pel Ple del Consell Comarcal per tal d’incentivar que es destinin al lloguer aquells habitatges de la comarca que es trobin buits, per mitjà del programa de la Borsa de l’Oficina comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental.

 • Pressupostos participatius 2021 - Votació de propostes finals

  14 d'agost de 2021

  Durant l'agost pots seguir votant les propostes finalistes dels pressupostos participatius 2021

  Tots els montmelonins i montmelonines majors de 16 anys i empadronats al municipi, podran votar a través de la plataforma: decidim-montmelo.diba.cat o bé omplint la butlleta en els punts de votació presencial situats durant el mes d'agost a l'OAC i a la piscina municipal. És molt important que en la butlleta s’introdueixi el DNI i la data de naixement correctament, ja que el vot es validarà amb el padró municipal.

 • Campanya de prevenció d’incendis forestals

  14 d'agost de 2021

  Campanya de prevenció d’incendis forestals 2021. Recomanacions per a la població

  Sou a Catalunya, un país de clima mediterrani amb molta massa forestal. A l'estiu, la sequera eleva sovint el risc d'incendi forestal, però cal tenir en compte que aquest risc també es pot produir en períodes de sequera durant l'hivern.

 • Autoprotecció davant de l'onada de calor

  13 d'agost de 2021

  Consells d’autoprotecció davant de l'onada de calor

  Com cada estiu, durant els mesos de juliol i agost, ens endinsem en diferents onades de calor. Servei Meteorològic de Catalunya, la Generalitat i Protecció Civil alerten d'aquestes onades de manera constant i informen de les hores de màximes temperatures.
   
  Però també podem mirar d'autoprotegir-nos amb una sèrie de senzills consells, per pal·liar els danys que pot ocasionar exposar-se a altes temperatures.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA