Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:30  |  22/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Tu tries, Montmeló hi guanya!

  10 de juny de 2021

  Tu tries, Montmeló hi guanya! nova  campanya de promoció del comerç local

  Aquesta Campanya és una nova iniciativa de l’Ajuntament de Montmeló per posar en valor la importància de tenir i mantenir una xarxa d’establiments comercials i de serveis al nostre municipi.
   
  Cada establiment té al darrera una o diverses famílies que coneixen bé als seus clients i que s’esforcen per procurar satisfer les seves necessitats. Demanem al nostre comerç tot el que ens calgui, i sempre el tindrem a prop, al nostre servei.

 • Persones aturades per grups d'edat a Montmeló i al Vallès Oriental

  9 de juny de 2021

  L’atur a Montmeló és majoritàriament, femení i major de 45 anys

  Amb una reducció de 10 persones durant el mes de maig, les xifres de l’atur a Montmeló segueixen la tendència baixista que es va iniciar el passat mes de gener.
   
  Ara hi ha un total de 520 persones residents al nostre poble en situació de recerca de feina, amb una taxa de l’11,91 %. En termes interanuals la reducció ha estat de trenta-sis persones, un 6,47% de les persones aturades al maig de 2020.

 • Porcs senglars al Vallès Oriental

  9 de juny de 2021

  Què cal fer si et trobes amb porcs senglars

  Darrerament s'ha detectat la presència de porcs senglars a diferents municipis. Aquest fet es produeix perquè la població de senglars ha augmentat per manca de depredadors naturals i ve acompanyada de molèsties pel risc d'accidents que pot comportar la seva presència a la via pública.    A continuació, facilitem unes recomanacions:
   
  No els donis menjar
  Si alimentes els porcs senglars, alteres les seves pautes de comportament i poden arribar a relacionar la presència de persones...

 • Tancament perimetral de Montmeló pel Gran Premi de Moto GP

  8 de juny de 2021

  Tancament perimetral de Montmeló pel Gran Premi de Moto GP

  Entre 30.000 i 40.000 persones s’apropen cada any a Montmeló el cap de setmana del Gran Premi de Motos. Aquesta vegada, però, no hi ha pogut entrar ningú que no fos resident al poble.
   
  Vallès Visió - L’Ajuntament ha decidit blindar el municipi, i ha col·locat controls policials a totes les entrades del poble amb l’objectiu d’evitar concentracions massives de motoristes.

 • Noves mesures Covid 040621

  8 de juny de 2021

  Flexibilització de diverses mesures anti-COVID a partir de dilluns 6 de juny

  El Govern va aprovar el divendres, en el marc del Procicat, algunes mesures que milloren les restriccions fixades en relació a l’epidèmia de la COVID-19.

 • tallers d'estiu per a la gent gran

  7 de juny de 2021

  S'obren les inscripcions dels tallers d'estiu per a la gent gran

  Des de la Regidoria de Gent Gran s'ha preparat un seguit d'activitats per tal de continuar el programa d'envelliment actiu a Montmeló durant el mes de juliol. Els tallers es realitzaran del 28 de juny al 23 de juliol de 2021 en diferents espais del municipi segons la temàtica d'aquest.

  Així es preveu donar continuïtat a la programació del Casal durant el mes de juliol, sempre amb la mirada en la participació activa, el manteniment de la salut i evitar la soledat en la gent gran.

 • Casal d'Estiu

  6 de juny de 2021

  Més de 260 inscrits al Casal d'Estiu d'aquest mes de juliol

  L'Ajuntament organitza un nou Casal d'estiu on els infants podran gaudir d'activitats en el lleure durant les primeres setmanes de les vacances. Aquest any i donada la demanda de les famílies, el Casal afegeix una cinquena setmana i ocupa tot el mes de juliol.

 • Canal WhatsApp Automatitzat

  5 de juny de 2021

  L'Ajuntament de Montmeló posa en marxa un canal de WhatsApp d'atenció ciutadana, informació municipal i comunicació d'incidències

  A través del número 677 10 24 52 la ciutadania podrà comunicar-se amb l'Ajuntament així com informar d’incidències, consultar les notícies municipals, l’agenda d’activitats, les farmàcies de guàrdia i les adreces i telèfons municipals.

 • Nou adhesiu de la Zona taronja

  4 de juny de 2021

  S'ha iniciat una nova distribució del nou adhesiu idenfiticador per a la zona taronja

  Durant aquesta setmana, les persones titulars d'un vehicle inscrit a Montmeló, estan rebent una carta informativa amb el nou distintiu per estacionar de manera gratuïta en els aparcaments delimitats com a "Zona taronja".

 • Aquest any no toca

  3 de juny de 2021

  Montmeló es blindarà per evitar concentracions de motoristes durant el Gran Premi de Moto GP

  Els accessos a Montmeló es restringiran les tardes i les nits d’aquest cap de setmana.
   
  Vallès Visió - Un dispositiu especial dels Mossos d’Esquadra i de Policies Locals controlarà les entrades al municipi. Durant aquests dies només podran accedir al poble els habitants de Montmeló i les persones que hi treballen.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA