Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:45  |  22/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Notícies

 • Tancament perimetral de Montmeló pel Gran Premi de Moto GP

  8 de juny de 2021

  Tancament perimetral de Montmeló pel Gran Premi de Moto GP

  Entre 30.000 i 40.000 persones s’apropen cada any a Montmeló el cap de setmana del Gran Premi de Motos. Aquesta vegada, però, no hi ha pogut entrar ningú que no fos resident al poble.
   
  Vallès Visió - L’Ajuntament ha decidit blindar el municipi, i ha col·locat controls policials a totes les entrades del poble amb l’objectiu d’evitar concentracions massives de motoristes.

 • Canal WhatsApp Automatitzat

  5 de juny de 2021

  L'Ajuntament de Montmeló posa en marxa un canal de WhatsApp d'atenció ciutadana, informació municipal i comunicació d'incidències

  A través del número 677 10 24 52 la ciutadania podrà comunicar-se amb l'Ajuntament així com informar d’incidències, consultar les notícies municipals, l’agenda d’activitats, les farmàcies de guàrdia i les adreces i telèfons municipals.

 • Nou adhesiu de la Zona taronja

  4 de juny de 2021

  S'ha iniciat una nova distribució del nou adhesiu idenfiticador per a la zona taronja

  Durant aquesta setmana, les persones titulars d'un vehicle inscrit a Montmeló, estan rebent una carta informativa amb el nou distintiu per estacionar de manera gratuïta en els aparcaments delimitats com a "Zona taronja".

 • Matriculació EMM curs 2021-2022

  2 de juny de 2021

  Comença el període de matriculació del curs 2021-2022 a l'Escola Municipal de Música

  el passat 1 de juny va començar el període de matriculació del curs 2021-2022 a l’Escola de Música de Montmeló (EMM). Consulta la oferta formativa diversa i flexible, amb programes adaptats a totes les edats, nivells i implicacions.

 • Vacunació contra la Covid-19 a Catalunya

  25 de maig de 2021

  6 raons per vacunar-te contra la Covid-19

  Arribar a la immunitat de grup és cosa de tothom. Tot i que la vacunació és una eina habitual del sistema de salut per fer front a diferents malalties, des del Servei Català de la Salut som conscients que, amb la vacuna contra la COVID-19, poden haver-hi certes reticències fruit de rumors, prejudicis i/o desinformació. Per desactivar aquestes resistències, a continuació presentem 6 raons per les quals tothom que no tingui contraindicació hauria de vacunar-se.

 • Subvencions per a les entitats esportives

  25 de maig de 2021

  S’obre la convocatòria de subvencions per a les entitats esportives

  Poden sol·licitar les subvencions, els clubs i associacions esportives sense finalitat de lucre, domiciliats al municipi, legalment constituïdes i inscrites al registre de la Secretaria General de l’Esport o bé al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

 • Informació Covid-19

  1 d'abril de 2021

  Informació sobre la Covid-19

  24/5/2021
   
  A partir de dilluns 24 de maig se segueixen relaxant algunes de les mesures actuals per contenir l’epidèmia de COVID-19 a Catalunya. El Procicat ha aprovat tres mesures principals:
  Reunions socials: De 10 persones com a màxim. Augment d'aforaments: En teatres i cinemes fins al 70% i en comerços i universitats al 50%.  
  Pel que fa a la restauració, les noves mesures ja han entrat en vigor:
  S'allarga l'horari d'obertura de 6 a 24 hores. S'amplia l'aforament interior...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA