Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:35  |  22/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Concert de final de curs de l'Escola Municipal de Músicaa de Montmeló

  18 de juny de 2021

  Música al Museu, concert de fi de curs de l’EMM

  Diumenge 6 de juny, l’alumnat de l’escola de música va fer el concert de fi de curs. Per aquest any sota el títol de Música al Museu, van unir la Història i l’arqueologia amb la música. El concert va fer gaudir a totes les persones que omplien la Sala Polivalent.

 • Sessió informativa sobre joventut i treball

  18 de juny de 2021

  Com s'enfronta la joventut al món laboral

  Des del Departament de Promoció Econòmica s’han dut a terme, coincidint amb la finalització del curs escolar i l’inici de l’estiu, sessions informatives d’assessorament i suport als joves del municipi
   
  El passat dilluns 14 de juny, es va fer la primera sessió informativa adreçada als joves, on se’ls va informar de tots els serveis que se’ls ofereix des del Servei Local d’Ocupació (SLO), i que van des de la informació bàsica de com es busca feina i què es necessita, a...

 • Montmeló diu PROU a la violència masclista

  16 de juny de 2021

  Montmeló diu PROU a la violència masclista

  Davant el terrible succés de les nenes a Tenerife i que no ha estat l'únic en les últimes hores amb el mateix denominador comú: la violència masclista, la ciutadania de Montmeló s'ha concentrat davant l'Ajuntament per dir PROU a la violència masclista.

 • Montmeló dona sang

  15 de juny de 2021

  Nova campanya de donació de sang, dimarts 22 de juny

  El 22 de juny, Montmeló rebrà els donants a la Sala Polivalent. La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies.

 • Dia Mundial Maltractament Gent Gran

  15 de juny de 2021

  Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i el Maltractament envers les Persones Grans

  El 19 de desembre de 2011, les Nacions Unides van reconèixer l'abús i el maltractament envers les persones grans com un problema social mundial que afecta la salut i els drets humans de milions de persones i una qüestió que mereix l'atenció de la comunitat internacional.

 • Canal WhatsApp Automatitzat

  14 de juny de 2021

  Nou canal de WhatsApp, guarda el número 677 102 452 i envia un missatge amb la paraula “Hola”

  A través d’aquest número la ciutadania pot comunicar-se amb l'Ajuntament així com informar d’incidències, consultar les notícies municipals, l’agenda d’activitats, les farmàcies de guàrdia i les adreces i telèfons municipals.

 • Stop violencia 2021

  14 de juny de 2021

  Concentració de rebuig avui dilluns 14 a les 20 hores a la plaça de la Vila

  Davant el terrible succés de les nenes a Tenerife i que no ha estat l'únic en les últimes hores amb el mateix denominador comú: la violència masclista
   
  L'Ajuntament de Montmeló s'adhereix a les manifestacions de condemna als assassinats masclistes i convoca a la ciutadania avui dilluns a les 20h a la plaça de la Vila.

 • Beques i ajuts escolars

  13 de juny de 2021

  Aprovades les bases reguladores dels ajuts de menjador per al curs 2021-2022

  L’objecte d’aquestes bases és regir la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts de menjador als alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria i compleixin els requisits establerts en aquestes Bases.

 • Beques i ajuts escolars

  12 de juny de 2021

  Obert el termini per a la presentació d'ajuts educatius per al curs 2021-2022

  A partir d'avui 14 de juny, l'Ajuntament de Montmeló obre el termini per sol·licitar els ajuts educatius per al nou curs 2021-2022.
   
  Els ajuts escolars atorgats per aquest concepte es destinaran íntegrament a minorar les despeses a càrrec de les famílies, per a l'adquisició de llibres de text, materials i sortides escolars, colònies i/o crèdit de síntesi amb pernocta, per al curs 2021-2022.

 • Tornen les colònies d'estiu a Montmeló

  11 de juny de 2021

  Tornen les colònies d'estiu a Montmeló

  Del 25 de juliol a l'1 d'agost, el CIJ Esplaia't us proposa dues propostes d'estiu diferenciades per edats. Per als infants i joves de P4 a 2n d'ESO, Colònies a la casa Orriols al Berguedà i per als joves de 3r d'ESO a 1r de Batxillerat, Camp de Treball al terreny d'acampada Els Oms a Sant Feliu de Buixalleu.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA