Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:12  |  20/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Ballada de Gitanes a l'amfiteatre de La Torreta

  14 de setembre de 2021

  Les colles de Ball de Gitanes de Montmeló es retroben després d’un any i mig a l’Amfiteatre de la Torreta

  El passat diumenge 12 de setembre a les 19 hores, 45 balladors i balladores de ball de Gitanes tornaven a plaça després de l’obligada aturada per la pandèmia. Més de 200 persones van omplir les grades i cadires de l’Amfiteatre.

 • Xarxes socials i feina

  13 de setembre de 2021

  Treu tot el profit de les xarxes socials també per trobar feina

  Des del Departament de Promoció Econòmica es proposa un paquet de tres sessions de formació per aprendre a treure tot el profit de les xarxes socials, en aquest cas per trobar una (nova) feina.

 • Punto de partida

  13 de setembre de 2021

  La Biblioteca presenta el primer llibre de relats de l'autora local María José Hernández

  Punto de partida és el títol del llibre de relats de María José Hernández. 150 pàgines amb 12 relats independents i amb diferents estils i temàtiques que l'autora presentarà el dimecres 22 de setembre als Jardins de La Torreta, a partir de les 18 hores.

 • Setmana Europea de la Mobilitat 2021

  9 de setembre de 2021

  Caminades, dies sense cotxe i una fira de la mobilitat elèctrica, configuren les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat a Montmeló.

  A partir del 16 i fins al dia 23 de setembre, Montmeló celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, amb el lema: "Fes salut. Mou-te de manera sostenible"

  La regidoria de Mobilitat, amb la col·laboració de les regidories de Salut, Medi Ambient, Educació, Gent Gran i la Policia Local, han preparat tot un seguit d'activitats.

 • Cursos de català

  9 de setembre de 2021

  T'animes a aprendre la teva llengua? Inscripcions als cursos de català per a adults

  S’obre el període d’inscripció als cursos de català per a adults en format virtual, amb algun curs presencial només per als nivells bàsics de llengua. 
   
  Del 13 al 15 de setembre les persones interessades poden apuntar-se  als cursos a través de l’aplicació www.cpnl.cat on s’aplicaran descomptes a la matrícula presentant la documentació de persona aturada, jubilada, família nombrosa o monoparental. 
   
  Els alumnes que hagin estudiat durant 2021 poden accedir a la...

 • Caminada Let's Clean Up

  9 de setembre de 2021

  Montmeló organitza una caminada Let's Clean Up dins la Setmana de la Mobilitat

  Diumenge 19 de setembre s'organitza una jornada de neteja del riu per tal d'extreure la brossa i els residus que es troben acumulats a la llera.

  Aquesta activitat que s'emmarca dins la Setmana de la Mobilitat i sota el nom de "Let's Clean Up" proposa una caminada al costat del riu Congost alhora que es podran anar recollint els residus que es trobin. D'aquesta forma es practica una activitat física i es pren consciència de la importància de mantenir net el medi que ens envolta.

 • homenatge al ninotaire molletà Fer

  8 de setembre de 2021

  Vallès Visió ret homenatge al ninotaire molletà Fer en el primer aniversari de la seva mort

  Vallès Visió emet divendres, 17 de setembre, un documental sobre la trajectòria del dibuixant molletà Josep Antoni Fernández, més conegut com a Fer, coincidint amb el primer aniversari de la seva mort.

 • Casal de la Gent Gran

  8 de setembre de 2021

  Bon ritme d'inscripcions en els tallers del Casal de la Gent Gran

  L'antic vestíbul de l'Ajuntament compte aquests dies amb una gran afluència de gent gran que vol matricular-se o informar-se sobre l'oferta i els dies dels diferents tallers del nou curs.

  Els tallers començaran la primera setmana d'octubre. L'oferta és molt àmplia, com cada any. En el vestíbul les persones interessades reben tota mena d'informació i se'ls ajuda a omplir la matrícula del taller que trien.

 • Pressupostos participatius 2021 - Votació de propostes finals

  8 de setembre de 2021

  Últims dies per votar entre les 5 propostes finalistes dels pressupostos participatius 2021

  Últims dies per votar les propostes dels pressupostos 2021. La ciutadania pot seleccionar els projectes que cregui més adequats fins arribar a la quantitat de 100.000 €. Els cinc projectes corresponen a les propostes  que van recollir més suports de la ciutadania, i posteriorment adequats pels equips de valoració tècnica de les àrees implicades de l'Ajuntament.

 • Informació Covid-19

  8 de setembre de 2021

  Informació sobre la Covid-19

  Mesures contra la COVID-19 vigents des del 10 de setembre 
  A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h Mesures contra la COVID-19 vigents des del 10 de setembre  
  Activitats socials
  S'elimina la limitació d’un màxim de 10 persones en les reunions o...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA