Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:27  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps


Actualitat - Notícies

 • Pressupostos Participatius Montmeló 2021

  29 d'abril de 2021

  Entre el 29 d'abril i el 22 de maig es durà a terme la fase de recollida de suports que determinarà quins projectes passaran a la votació final

  L’edició d’enguany dels Pressupostos Participatius inicia una nova fase amb l’objectiu d’escollir els projectes que es beneficiaran de la dotació de 100.000€ euros de l’exercici 2021 per avançar amb l’agenda 2030 pel desenvolupament sostenible.

 • Defensem el CAP

  29 d'abril de 2021

  Montmeló recull signatures per demanar el retorn de les urgències nocturnes del CAP

  El Consell de Poble de Montmeló ha començat aquest divendres una recollida de signatures per demanar el retorn de tots els serveis al Centre d'Atenció Primària del Municipi.

  Vallès Visió - Amb la pandèmia es van eliminar les urgències nocturnes i molts serveis s'han tornat telemàtics. Ara consideren que la situació ha canviat i que aquests serveis haurien de tornar al CAP. Un dels problemes de no tenir urgències nocturnes és que tampoc hi ha farmàcies de guàrdia a la nit al municipi.

  Per...

 • Institut Nacional d'Estadística

  28 d'abril de 2021

  L'INE inicia la recollida de dades per l'elaboració de l'Enquesta de Característiques Essencials de la Població i els Habitatges 2021

  L'Institut Nacional d'Estadística (INE), dins del programa d'enquestes adreçades a les llars, està realitzant l'Enquesta de Característiques Essencials de la Població i els Habitatges 2021.
   
  Amb aquesta finalitat s'han seleccionat aleatòriament 300.000 habitatges repartits per tot el país, entre ells alguns del municipi de Montmeló. L'objectiu principal d'aquesta enquesta és proporcionar informació detallada sobre persones, habitatges i edificis.

 • Sessió plenària

  28 d'abril de 2021

  Resolucions del Ple ordinari telemàtic del 27 d'abril de 2021

  Unanimitat en set dels nous punts presentats a la sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament del 27 d'abril de 2021
   
  Dels nou punts de l’ordre del dia del Ple Municipal Ordinari del mes d’abril, celebrat el dia 27 d’abril, set van ser aprovats per unanimitat, i dos per majoria simple.

 • Subvencions per a habitatges buits

  27 d'abril de 2021

  S'obre la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer (MITMA)

  El 12 d’abril de 2021, es va publicar la Resolució TES/985/2021, de 7 d’abril, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer, i el 26 d’abril de 2021, s’ha publicat la Resolució TES/1169/2021, de 13 d’abril, per la qual s’obre la convocatòria corresponent.

 • nou servei de teleassistència avançada

  27 d'abril de 2021

  L’Ajuntament s’adhereix al nou servei de teleassistència avançada ofert per la Diputació de Barcelona

  El passat dia 13 d'abril l'Ajuntament de Montmeló va acordar l'adhesió al programa Servei Local de Teleassistència pels anys 2021-2024.

 • Les deixalleries distribueixen compost gratuït per a horts i jardins

  27 d'abril de 2021

  Les deixalleries distribuiran compost gratuït per a horts i jardins

  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ofereix del 2 al 8 de maig la possibilitat d’aconseguir fins a 50 litres de compost per persona i dia a totes les deixalleries (equivalent a dues galledes). Forma part de les accions incloses en la Setmana Internacional del Compost que se celebra del 2 al 8 de maig (#ICAW2021), que enguany centra la seva temàtica en el cicle de la matèria orgànica: Creix, menja ... COMPOSTA ... Repeteix.
   
  Aquest cicle valoritza els materials...

 • Curs de monitoratge

  26 d'abril de 2021

  Nou curs de monitor de lleure

  L'Ajuntament està realitzant un nou curs de monitoratge de lleure infantil i juvenil a la G2M. L'última edició d'aquesta formació es va fer l'any 2017. El curs està adreçat especialment pels joves entre 18 i 35 anys.

 • Curs de neteja professional

  26 d'abril de 2021

  Finalitza el primer curs de neteja professional que imparteix l’Ajuntament de Montmeló

  Des del departament de Promoció econòmica, s'estan gestinonts i organitzant diferents cursos formatius per tal de facilitar la inserció laboral de totes aquelles persones que s'han vist afectades per les conseqüències laborals de la pandèmia. El passat divendres va finalitzar un d'aquests cursos, cocretament el de neteja professional.

 • Àpats a domicili

  26 d'abril de 2021

  Es compleix un any de la posada en marxa del servei àpats a domicili

  El passat 1 d'abril, es va complir un any de l'inici del servei d'àpats a domicili. Aquest servei va ser impulsat per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Montmeló, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones, augmentant el seu nivell d'autonomia personal i social, i facilitant el manteniment d'una dieta equilibrada i uns bons hàbits alimentaris al domicili.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA