Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:41  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Mesures de prevenció de la Covid-19

És obligatori portar mascareta
Cal que, tant tú com els teus acompanyants, vingueu amb mascareta. Aquesta és obligatòria a la via pública, espais a l'aire lliure i espais tancats d'ús públic,com és el cas de la Sala Polivalent (abans, durant i després de la funció).

 

Aforament numerat i distància de seguretat
Mantingueu en tot moment la distància de seguretat amb la resta d'espectadors/es, a les entrades i les sortides. Les cadires estan col·locades perquè hi hagi distància de seguretat entre espectadors/es. Les persones d'un mateix nucli familiar poden seure juntes.

 

Obertura de portes
Per fer-ho més àgil i respectar en tot moment les normes de seguretat, les portes s'obriran mitja hora abans de les funcions i les entrades i sortides del teatre es faran en ordre, seguint les indicacions del personal de sala. És molt important que ningú arribi tard per tal de garantir que tothom pot seure al seient assignat.

 

Porteu l'entrada al mòbil
Cal portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper. Durant els actes no es facilitaran programes de mà ni agendes amb programació cultural. Tota la informació es trobarà a la pàgina web. 

 

Neteja de mans
Us podreu rentar les mans amb aigua i sabó als lavabos del teatre, així com utilitzar el gel hidroalcohòlic que hi haurà a diversos punts de l'espai.

 

Desinfecció de la sala
La Sala Polivalent garanteix la desinfecció de la sala, abans i després de la funció.

 

Tinguem cura de tots i totes
Si penses que pots tenir símptomes del Covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus en els últims dies, queda’t a casa. Tindreu moltes més ocasions per gaudir de les arts escèniques!

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA