Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:37  |  06/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Webs d'interès

 

Xarxa C17

 

L’Associació Xarxa C-17 és una iniciativa impulsada per les organitzacions públiques i privades que té com a objectiu principal el desenvolupament de l’economia productiva del territori que travessa aquest eix viari.

 

 

Àmbit B30

 

L'Àmbit B30 és una agrupació d’institucions públiques i privades amb capacitat per crear sinergies que impulsin el territori a partir de la col·laboració entre els diferents agents que hi operen.


Turisme Valles

 

Turisme Valles insentiva el turisme a la comarca del Vallès Oriental, que és ideal per gaudir del turisme en família, amb amics o en parella. La seva ubicació privilegiada, entre el Parc Natural del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor, ens brinda l'oportunitat de gaudir de les rutes de senderisme i per a bicicleta amb més encant de la zona. El seu entorn de natura també ens permet visitar granges en actiu i espais naturals. Amb referència al ventall d'activitats que ens ofereix la comarca, no podem deixar de banda les relacionades amb el turisme termal, turisme cultural, turisme d'esdeveniments i la gastronomia.


fmc.JPG

 

La Federació de Municipis de Catalunya (FMC) va ser fundada l'any 1981 per 177 ajuntaments. És una associació plural formada per municipis i altres ens locals de Catalunya, constituïda per a la defensa i la promoció de l'autonomia local.

 

 

ACM

 

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) és una entitat municipalista que agrupa més del 95% dels ens locals de Catalunya amb l’objectiu de defensar els interessos dels municipis i ésser-ne la veu representativa.

 

amtu

L'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) és una associació de municipis d’àmbit nacional català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya.


Vallès Visió

 

Vallès Visió, la televisió digital pública del Vallès Oriental, és un canal gestionat pel Consorci Teledigital Mollet, integrat per municipis del Baix Vallès

 

circuit

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya, conegut també com a Circuit de Catalunya, o també a vegades Circuit de Montmeló, és una pista de curses de velocitat situada a cavall dels termes municipals de Montmeló, Parets del Vallès i Granollers, al Vallès Oriental

 


Esfera13

 

Una experiència immersiva pel jaciment Mons Observans. Amb la fotografia esfèrica es representa el jaciment d'una manera més propera.Localret

 

Consorci local format per les administracions locals de Catalunya per actuar, de manera coordinada i unitària, davant el desenvolupament de les xarxes i els serveis de telecomunicacions, així com en l’aplicació de les TIC per millorar l’acció dels governs locals en l’impuls de la societat de la informació.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA