Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:57  |  28/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Notícies

 • Montmeló Batega

  27 de setembre de 2021

  Acte de reconeixement al personal sanitari i de record a les víctimes de la Covid-19

  La cadena de contagis de la Covid-19 que es va iniciar a la Xina a finals de 2019 es va convertir aviat en una pandèmia, provocant milions d'infeccions i de morts. L'impacte del coronavirus va obligar tot el món a prendre mesures excepcionals com ara ordenar el confinament de la població i l'aturada de l'economia. Des de llavors el planeta lluita per recuperar la normalitat.

 • Contenidors intel·ligents

  26 de setembre de 2021

  Contenidors intel·ligents: un nou sistema de recollida de residus

  L’Ajuntament de Montmeló es proposa l’objectiu d’arribar a les directrius marcades per la normativa europea i catalana donant un pas més per fomentar la separació́ en origen dels residus.

 • Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

  26 de setembre de 2021

  Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

  Un cop deixades enrere les vacances d'estiu, des de Promoció Econòmica plantegem un parell de sessions que creiem que poden ser d’interès per a  empreses i comerços. Ambdues formen part d'un reconegut Recull d'activitats per a empreses elaborat per la Diputació de Barcelona i estaran conduïdes per professionals
   
  Les sessions es realitzaran al migdia i primera hora de la tarda perquè puguin ser el màxim de compatibles amb l’activitat laboral, i hi haurà també un espai de dinar...

 • Sessió plenària

  25 de setembre de 2021

  Ordre del dia del Ple Ordinari del 28 de setembre de 2021

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 28 de setembre de 2021, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), comptarà  amb el següent'ordre del dia:
   
  APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 27 DE JULIOL DE 2021
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA
  2. APROVAR DEFINITIVAMENT LA CONSTITUCIÓ I ELS ESTATUTS DE LA FUNDACIÓ LLAR DE LA GENT GRAN DE MONTMELÓ. 3. APROVACIÓ DE LES FESTES LOCALS ANY 2022.  
  ÀREA DE GOVERN I ECONOMIA
  4. APROVACIÓ...

 • 30 anys del Circuit a Montmeló

  24 de setembre de 2021

  Aquest setembre es compleixen 30 anys de Circuit a Montmeló

  El Circuit de Barcelona-Catalunya va ser inaugurat el 10 de setembre de 1991, gràcies a l’impuls de l’Ajuntament de Montmeló, la Generalitat de Catalunya i el Reial Automòbil Club de Catalunya.
   
  El Circuit va acollir la seva primera cursa només cinc dies després de la seva inauguració, el Campionat d’Espanya de Turismes, mentre que el primer Gran Premi d’F1 se celebraria unes setmanes més tard, el 29 de setembre.

 • Al'escola a peu!

  23 de setembre de 2021

  Caminades, dies sense cotxe i una fira de la mobilitat elèctrica, configuren les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat

  De 16 al 23 de setembre, Montmeló s`ha sumat a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

 • Tancament del parc de la plaça d’Ernest Lluch

  22 de setembre de 2021

  Tancament del parc de la plaça d’Ernest Lluch i urbanització del passatge de Can Tabola

  El Servei Municipal d'Obres i Manteniment de Montmeló ha estat l’encarregat de dur a terme les obres de tancament del parc infantil de la plaça d’Ernest Lluch.
   
  Tenir cura dels espais infantils del poble ha estat una de les principals demandes de la ciutadania. Després del tancament dels espais de joc de la placa d'Ayrton Senna i de la plaça del Mil·lenari, ara és el torn de la plaça d’Ernest Lluch.

 • Articles d'opinió: PSC - Canviem Montmeló - Fem Montmeló - ERC

  22 de setembre de 2021

  Articles d'opinió dels grups polítics - Crònica 47 - Setembre 2021

  PSC
   
  2021-2022, un curs decisiu
   
  Amb el setembre comença el curs en molts aspectes.

 • Crònica 47 setembre 2021

  22 de setembre de 2021

  Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 47' del mes de setembre de 2021

  EDITORIAL: Desplaçar-se a peu és saludable
   
  Sota el lema "Fes salut. Mou-te de manera sostenible ", el tema d'aquesta edició de la Setmana Europea de la Mobilitat vol destacar com la mobilitat sostenible està vinculada a la seguretat i la salut de les persones.

 • Centres educatius de Montmeló

  21 de setembre de 2021

  1218 alumnes inicien el nou curs escolar a Montmeló

  Els centres educatius del municipi han obert les seves portes al nou curs 2021-2022 amb el manteniment de les mesures per evitar la propagació del COVID-19 que es van iniciar el curs passat.
   
  Seguint el protocol del Departament d’Ensenyament, els grups continuaran organitzats com a “grups estables o bombolla”, tractant de designar el mínim professorat possible per grup i amb ús de mascareta obligatòria dels infants a partir de 6 anys.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA