Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:58  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Notícies

 • Subvencions per a habitatges buits

  6 de maig de 2021

  L'OLH amplia el seu horari per atendre les sol·licituds de subvenció per al pagament de lloguer

  Del 10 de maig al 4 de juny i sempre amb cita prèvia, l'Oficina Local d'Habitatge amplia el seu horari als matins de 12 a 14 hores per atendre les sol·licituds de subvencions per al pagament del lloguer.
   
  Les sol·licituds s’han de presentar en imprès normalitzat (impresos) degudament formalitzades i signades per la persona sol·licitant de l’ajut, acompanyades de la documentació requerida.

 • Defensem el CAP

  6 de maig de 2021

  Ja podeu signar digitalment per demanar el retorn de les urgències nocturnes del CAP

  El Consell de Poble de Montmeló ha adaptat el manifest per poder-lo signar amb el certificat electrònic i possibilitar la recollida de signatures per demanar el retorn de tots els serveis al Centre d'Atenció Primària del Municipi.

  Per totes aquelles persones a qui els hi és impossible la signatura presencial, s'ha preparat un document amb el contingut del manifest per poder-lo signar telemàticament. Per fer-ho cal disposar de certificat electrònic, descarregar-se el PDF i un cop signat...

 • Mossos d'Esquadra

  4 de maig de 2021

  Els Mossos avisen d'una nova modalitat d'estafa telefònica a establiments comercials

  Els Mossos d'Esquadra confirmen que durant les darreres setmanes, han detectat una nova modalitat d ́estafa telefònica a establiments comercials.
   
  Alguns establiments de diferent tipologia han rebut una trucada telefònica d'una persona que simulava ser d'una empresa de missatgeria informant que havia de lliurar una comanda.

 • Gran Premi de Formula 1

  4 de maig de 2021

  Un miler d'Abonats del Circuit podrà presenciar diumenge en directe el Gran Premi de Fórmula 1

  El Circuit ha elaborat un nou protocol d'accés, que preveu la presència d'un màxim de 1.000 persones el dia 9 de maig, d’acord amb les mesures previstes pel PROCICAT per als esdeveniments a l’aire lliure.

 • Anna Ballbona signant llibres

  3 de maig de 2021

  Trobada de l’escriptora Anna Ballbona a Montmeló, per a comentar el seu darrer llibre “No soc aquí”

  Divendres 30 d'abril, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló, l'escriptora i periodista Anna Ballbona va compartir amb els seus lectors i lectores les seves experiències al voltant de l'escriptura. La trobada amb l'escriptora montmelonina ha estat com sempre un plaer per als membres del club de lectura de la Biblioteca La Grua de Montmeló.

 • Foto de frup de les persones guanyadores amb l'organització i les autoritats

  3 de maig de 2021

  Emotiu lliurament dels premis de relats Escriu-Mó 2021

  Diumenge, 2 de maig, a més de ser el dia de la mare, va ser un matí en què es van lliurar, al Museu, els premis del II concurs de relats Escriu-Mó.

 • Escola Municipal de Música

  2 de maig de 2021

  T'agradaria fer música el curs vinent?

  L'escola Municipal de Música de Montmeló (EMM) convida als infants, joves o adults que ho desitgin a participar en una classe de prova. Aquesta iniciativa forma part de la campanya d'inscripció pel curs 2021-2022.

 • Pla de resiliència urbana de Montmeló

  1 de maig de 2021

  Montmeló aprova el pla de resiliència urbana

  Un dels punts que es va aprovar per unanimitat en el Ple del passat 27 d'abril, ha estat el Pla de Resiliència Urbana. Aquest document detalla quines són les inversions i detecta aspectes a millorar per prevenir situacions de risc com inundacions, incendis, danys en la distribució de l'aigua o convivència ciutadana, entre altres.

 • Casal d'Estiu

  1 de maig de 2021

  El Casal d'Estiu 2021 es farà del 28 de juny al 23 de juliol, a les instal·lacions de l'Escola Sant Jordi

  L'Àrea de Joventut i infància ja està preparant una nova edició del Casal d'Estiu que enguany serà de 4 setmanes i començarà el dia 28 de juny.

  L'horari serà el mateix d'altres edicions: l'activitat principal serà de 9 a 13 h, tenint servei d'acollida a partir de les 7.45 h i servei de menjador fins a les 15.30 h.

 • La Fireta de Montmeló

  30 d'abril de 2021

  Període de preinscripció a l'Escola Bressol la Fireta

  Del 10 al 21 de maig s'obrirà el període de preinscripció a l'Escola bressol La Fireta.

  La documentació per a inscriure's a l'escola bressol La Fireta s'haurà de recollir a l'Ajuntament de Montmeló i un cop complimentada, lliurar-la a l'escola bressol La Fireta.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA