Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:34  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Vallès Oriental, comarca feminista

  29 de març de 2021

  El Ple del Consell Comarcal declara el Vallès Oriental comarca feminista

  El Ple del Consell Comarcal va aprovar ahir una moció per declarar el Vallès Oriental comarca feminista. La moció va ser presentada pel grup comarcal Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal i aprovada per unanimitat.

 • 8 de Març: Montmeló s’omple d’activitats reivindicatives

  17 de març de 2021

  8 de Març: Montmeló s’omple d’activitats reivindicatives

  Des de l’Ajuntament i des de diferents equipaments i entitats de Montmeló, el 8M ha tingut una presència molt activa. Virtualment o presencialment el 8 de Març ha estat reivindicat a Montmeló amb 9 activitats que s’han dut a terme al llarg de tota la setmana passada, del 6 al 13 de març.

 • Música de dones interpretada per dones

  12 de març de 2021

  Música de dones, interpretada per dones

  L'Escola Municipal de Música de Montmeló també s'uneix a participar activament en els actes commemoratius del 8M fent el que millor saben: música.

 • Abracem la igualtat

  8 de març de 2021

  Abracem la igualtat

  Amb aquest títol, les dones d'ADMI (Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat), s'han sumat a les activitats commemoratives del 8M, amb una iniciativa molt original que ha consistit a vestir de lila els arbres del centre de la Vila.

 • Exposició Grans Dones

  8 de març de 2021

  Dones grans, grans dones

  Les dones grans de Montmeló prenen també avui, 8 de març, la paraula, per reivindicar un major reconeixement de la contribució social de les dones grans i per empoderar les noves generacions de dones joves perquè lluitin i siguin independents.

 • Dones i homes, corresponsables!

  8 de març de 2021

  8M: Manifest Institucional del Dia Internacional de les Dones - Generalitat de Catalunya


   
  La pandèmia del Covid-19 ha posat de relleu un cop més i de forma especialment punyent les greus discriminacions que la nostra societat encara exerceix sistemàticament sobre nosaltres les dones.

 • Fèiem, fem i farem, polítiques feministes

  8 de març de 2021

  8M: Manifest institucional del Dia Internacional de les Dones - Diputació de Barcelona

  Avui, 8 de març de 2021 volem manifestar que les dones no ens aturem, les dones continuem movent el món i sent presents, participant i liderant els espais de representació i de presa de decisió. Ara fa un any que es va declarar l’estat d’alarma per una pandèmia que ens ha portat a una crisi sanitària mundial amb conseqüències devastadores per al conjunt de la humanitat i, en especial, per a les dones. La COVID-19, més enllà de l’impacte sobre la salut, ha tingut un impacte sistèmic...

 • Igualtat: el repte de passar de la teoria a la pràctica

  7 de març de 2021

  Igualtat: el repte de passar de la teoria a la pràctica

  El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, la Llosa de l'Estació s'omplirà de violeta durant uns dies. Els fanals d'aquest espai lluiran banderoles que conformen una exposició de carrer que, sota el títol "Igualtat: el repte de passar de la teoria a la pràctica", mostra la invisibilitat de la dona durant la història i la desigualtat social encara existent.

 • Ball8M!

  7 de març de 2021

  Balla pel 8M

  Des de l'àrea d'Esports us proposem a tothom participar de manera activa en el Dia Internacional de les Dones. L'Eva, la monitora de les classes dirigides del Pavelló Municipal de Montmeló, ens convida a ballar pel 8 de març.

  És una coreografia per ballar i reivindicar. Balleu al ritme de "I ain't your mama" de la Jenifer Lopez.

  A partir del dilluns 8 de març, compartiu el vídeo i etiqueteu a les xarxes a l'Ajuntament de Montmeló amb el hastag: #8demarç
   
   

 • Fèiem, fem i farem, polítiques feministes

  5 de març de 2021

  8 de Març: L’impacte de gènere en la crisi de la Covid-19 i l’agenda feminista

  L’actual crisis socioeconòmica i sanitària provocada per la pandèmia COVID-19, obliga al debat feminista a adaptar-se urgentment a la nova situació i posar al centre del debat l’evidència que les existents desigualtats de gènere, ara s’han accentuat.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA