Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

08:42  |  28/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

  26 de setembre de 2021

  Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

  Un cop deixades enrere les vacances d'estiu, des de Promoció Econòmica plantegem un parell de sessions que creiem que poden ser d’interès per a  empreses i comerços. Ambdues formen part d'un reconegut Recull d'activitats per a empreses elaborat per la Diputació de Barcelona i estaran conduïdes per professionals
   
  Les sessions es realitzaran al migdia i primera hora de la tarda perquè puguin ser el màxim de compatibles amb l’activitat laboral, i hi haurà també un espai de dinar...

 • Lliurament de diplomes

  28 de juliol de 2021

  Clarel, Tintó-Carolà i Manils, els tres establiments més populars de Montmeló

  Aquestes són els tres comerços que les persones usuàries que van votar a la campanya "Tu tries, Montmeló hi guanya", per tenir les millors ofertes de tots els establiments que es van presentar a la campanya.

 • Apropa’t i viu el Vallès Oriental

  15 de juliol de 2021

  Apropa’t i viu, la nova campanya del Vallès Oriental

  “Apropa’t i viu” és el nom de la nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental, que té com a eix central el turisme de proximitat i vol donar a conèixer la singularitat i diversitat dels municipis de la comarca a través d’una cançó, 40 vídeos, 2 tanques publicitàries, accions a xarxes socials i publicitat en mitjans online i offline.

 • Consell Comarcal El Vallès Oriental

  5 de juliol de 2021

  El Consell Comarcal vol contractar en pràctiques 22 persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil

  El Consell Comarcal té previst contractar 22 joves del Programa de Garantia Juvenil, amb contracte laboral en pràctiques. El termini per presentar les candidatures acaba el 26 de juliol.

 • Curs d’higiene alimentària en manipulació d’aliments

  30 de juny de 2021

  Curs d’higiene alimentària en manipulació d’aliments

  El Departament de Promoció Econòmica torna a plantejar aquesta formació bàsica, d’interès per a totes les persones que treballen o busquen feina en la indústria alimentària o en la restauració. D’acord amb la normativa vigent, cal disposar de formació actualitzada en aquesta matèria, motiu pel qual és imprescindible acreditar que s’ha fet un curset en els darrers 2 o 3 anys.

 • Servei Local d'Ocupació

  21 de juny de 2021

  Més ofertes de feina que mai al Servei Local d’Ocupació

  En aquestes darreres setmanes, des del Servei Local d’Ocupació (SLO) ó s’ha vist com s’incrementava substancialment el nombre d’ofertes de feina que entraven al servei, fins arribar a nombres inèdits.

 • 3a edició del curs de neteja professional

  20 de juny de 2021

  3a edició del curs de neteja professional

  Del 9 al 18 de juny es desenvolupa la tercera edició d’aquesta formació orientada a la capacitació professional en un sector que, arran de la crisi de la Covid, ha vist com augmentava molt la demanda de personal.

 • Cercar feina a través del mòbil

  19 de juny de 2021

  Cercar feina a través del mòbil 

  Els dies 8 i 10 de juny, s’han dut a terme les dues sessions formatives específiques per a la millora de les capacitats de recerca de feina utilitzant el mòbil.
   
  Una empresa externa especialitzada ha impartit aquesta formació, que compta amb una excel·lent valoració en tots els altres municipis on s’ha realitzat, i que ha beneficiat a 12  persones usuàries del Servei Local d’Ocupació.

 • Sessió informativa sobre joventut i treball

  18 de juny de 2021

  Com s'enfronta la joventut al món laboral

  Des del Departament de Promoció Econòmica s’han dut a terme, coincidint amb la finalització del curs escolar i l’inici de l’estiu, sessions informatives d’assessorament i suport als joves del municipi
   
  El passat dilluns 14 de juny, es va fer la primera sessió informativa adreçada als joves, on se’ls va informar de tots els serveis que se’ls ofereix des del Servei Local d’Ocupació (SLO), i que van des de la informació bàsica de com es busca feina i què es necessita, a...

 • Bokao

  16 de maig de 2021

  L’Espai Emprèn acull a Bokao

  El Kevin és un jove cuiner de Montmeló que, davant de la incertesa generada per la pandèmia, ha decidit tirar endavant un nou projecte pel seu compte, amb un servei de menjar per emportar, i la cuina de l’equipament G2M li ha donat l’opció de començar a treballar pel seu compte i fer els primers passos sense la càrrega d’haver de fer front a una inversió inicial molt elevada pel local.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA