Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:14  |  01/08/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Pressupostos participatius 2021 - Votació de propostes finals

  30 de juliol de 2021

  Durant l'agost pots seguir votant les propostes finalistes dels pressupostos participatius 2021

  Tots els montmelonins i montmelonines majors de 16 anys i empadronats al municipi, podran votar a través de la plataforma: decidim-montmelo.diba.cat o bé omplint la butlleta en els punts de votació presencial situats durant el mes d'agost a l'OAC i a la piscina municipal. És molt important que en la butlleta s’introdueixi el DNI i la data de naixement correctament, ja que el vot es validarà amb el padró municipal.

 • Projecte nova residència a Montmeló

  29 de juliol de 2021

  El Ple aprova el projecte bàsic i executiu de la futura Residència per a la Gent Gran

  L’ordre del día del Ple ordinari del mes de juliol de l’Ajuntament de Montmeló constava d’onze punts. Set d’ells estaven sotmesos a votació. Un era donar compte dels informes de morositat i del període mig de pagament del segon trimestre de 2021 i els altres tres estaven reservats a mocions, precs i preguntes i donar compte de les resolucions i acords adoptats per l’alcalde i la Junta de Govern des de la darrera sessió.

 • ImproShow

  29 de juliol de 2021

  Aquest divendres, últim espectacle jove amb "El cuarteto de los trastos - Improshow"

  Aquest divendres dia 30 a les 20h a la Sala Polivalent arriba un nou espectacle programat per l'Estació Jove de Montmeló. Un concert de cançons improvisades, amb dos cantants-showmans-clowns i un guitarrista, on el púbic proposa els títols i la resta és deixar volar la imaginació. Perquè la música està sobrevalorada i El Cuarteto de los Trastos, com no

  Aquest és el darrer espectacle que s'emmarca dins de les activitats programades per l'Estació Jove durant el mes de juliol. Tots...

 • Conveni amb entitats del municipi

  29 de juliol de 2021

  L’Ajuntament signa un conveni amb entitats del municipi per la cessió d’un espai amb locals

  Aquest dimecres dia 28 de juliol l’Ajuntament ha signat un conveni amb tres entitats de Montmeló per fer la cessió d’ús d’uns locals ubicats a la nau, propietat de l’Ajuntament, del carrer Font dels Créixens.
   
  La Colla de Diables, la Colla de Geganters i Grallers i l’Esbart Dansaire podran fer ús d’un espai on tindran un local per a cadascuna de les entitats, a més d’una una sala comuna on podran realitzar reunions i una zona per a vehicles.

 • Enquesta temporada 2021 piscina municipal

  29 de juliol de 2021

  Enquesta de satisfacció de la temporada 2021 de la Piscina d'Estiu

  Volem saber quina ha estat la teva experiència aquest estiu 2021 a la Piscina Municipal.
   
  Un any més, el servei d'Esports vol conèixer el grau de satisfacció de les persones usuàries de les piscines amb l'objecitu d'avaluar i detectar punts de millora de cara a la temporada següent.
   
  Per aquest motiu, s'ha elaborat una enquesta que està a disposició de les persones visitants de la Piscina. L'enquesta és confidencial i ens permetrà conèixer els aspectes que cal millorar.

 • Lliurament de diplomes

  28 de juliol de 2021

  Clarel, Tintó-Carolà i Manils, els tres establiments més populars de Montmeló

  Aquestes són els tres comerços que les persones usuàries que van votar a la campanya "Tu tries, Montmeló hi guanya", per tenir les millors ofertes de tots els establiments que es van presentar a la campanya.

 • www.montmeló.cat

  28 de juliol de 2021

  El butlletí informatiu digital tindrà caràcter quinzenal durant el mes d'agost

  EL butlletí digital setmanal amb les notícies del web municipal es publicarà dues vegades -la primera i la tercera setmana- durant el mes d'agost.

  La primera setmana d'agost, coincidint amb la proximitat de la Festa de la patrona els dies 13, 14 i 15, es publicarà un butlletí amb la programació cultural amb motiu de la celebració de la festivitat de Santa Maria.

 • Nou passatge i plaça a la zona dels pisos de Primer de Maig

  27 de juliol de 2021

  Finalitza la primera fase de les obres d'urbanització al voltant dels nous pisos de Primer de maig

  Les obres, promogudes per l'empresa Llar Unió Catalonia, com a obligació urbanística per l'edificació del nou edifici de 39 habitatges de protecció oficial situat al carrer Primer de maig, finalitzaran aquesta mateixa setmana.

 • Pelat

  26 de juliol de 2021

  L’espectacle ‘Pelat’, de Joan Català, una petita gran joia teatral

  Un pal és el protagonista de l’espectacle ‘Pelat’. En Joan Català ha captat totes les mirades amb aquest espectacle de carrer, aquest cop representat sobre un escenari a la Sala Polivalent de Montmeló.

 • Escolta una bona lectura

  26 de juliol de 2021

  Escolta una bona lectura

  Arriba l'estiu i comencen les vacances per a molts, això vol dir desconnexió de la feina, de les pantalles i de la rutina. És quan tenim ganes de passar-nos-ho bé, ja sigui sortint, fent fotos, descobrint món i llegint... Ara és el moment d'anar a la platja o al bosc i escoltar una bona lectura amb l'àmplia oferta que tenim dels audiollibres.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA