Venda d'entrades del FITKAM 2024

Dissabte, 14 de setembre de 2024

El festival infantil i juvenil d’arts escèniques de Montmeló tindrà lloc divendres 27 i dissabte 28 de setembre. Enguany se celebra la seva onzena edició amb vint-i-nou funcions programades, entre les quals hi ha quatre estrenes i una preestrena. El fil conductor són els contes. 

Les entrades es poden comprar per internet a través del portal Entràpolis. A més, el divendres i dissabte, 27 de setembre 10h a 14h i de 16h a 19h, i dissabte 28 de setembre de 10 a 14h, es podran adquirir al Punt d’Informació, que estarà ubicat al Centre Cultural la Torreta.

Aquest any hi ha programades vint-i-set companyies, i es podran veure una trentena d’espectacles al Fitkam. La graella s’ha confeccionat gràcies a les 260 propostes presentades, un 30% més que a la passada edició. Pel que fa als espais, tornaran els espectacles als Jardins i Amfiteatre de la Torreta, plaça de la Vila, Sala de la Concòrdia i Sala Polivalent. Com a novetat, s’incorporen la biblioteca La Grua, mercat municipal, plaça Gran i plaça Quintana. 

Les directores artístiques busquen incloure en la programació del Fitkam amb perspectiva de gènere i una mirada col·lectiva, amb la voluntat d’integrar les necessitats de la comunitat i despertar la seva consciència a través de temàtiques socials i de sostenibilitat. També es busca que tothom es senti acollit i representat en la programació i s’ha mantingut el de criteri de presentar propostes que poden tenir un recorregut dins de les programacions familiars i escolars. Com sempre, hi haurà un equilibri entre companyies emergents i d’altres consolidades.

El preu de l'entrada és de 3€. De nou, hi ha l’opció de comprar un abonament de 6 entrades per un preu de 12€, aquestes han de ser per diferents espectacles. Cal adquirir una entrada per persona i espectacle. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, sempre que no ocupin seient.

Més informació, reserva prèvia i compra d'entrades a:

Darrera actualització: 13.09.2024 | 10:15